Binance.US Halka Arz Hazırlıklarına Başladı: PayPal’ın Eski Yöneticisini CFO Olarak Atadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para borsası Binance’ın ABD iştiraki Binance.US, şirketin potansiyel bir halka arz ihtimaline hazırlanması için yeni bir CFO (Finans Departmanı Yöneticisi) atadı.

Binance.US, Jasmine Lee‘nin perşembe günü, koltuğu ekim ayından bu yana geçici olarak görev yapan CFO Eric Segal’den devralacağını duyurdu.

Uzmanlar, Federal Rezerv’in (Fed) para politikasını sıkılaştırdığı bu günlerde likidite krizi ve yüksek kaldıraç nedeniyle birçok kripto para borsasının iflas bayrağını çekerken Binance’ın krize rağmen ayakta kalmaya devam ettiğini ve kendini büyümeye doğru konumlandırdığını ifade ediyor.

Binance.US CEO’su Brian Shroder, Lee’nin görev tanımı hakkında:

Şirketin finansal operasyonlarını yönetecek, muhasebeyi, yatırımcı ilişkilerini, hazineyi ve vergiyi denetleyecek ayrıca şirketin nihai bir halka arza hazır olmasına yardımcı olacak.

dedi.

Shroder, Jasmine Lee için: “Halka açık bir Fortune 500 şirketi olan Paypal’daki deneyimi göz önüne alındığında bizim için çok değerli olacağı aşikar.” diyerek yeteneklerini övdü.

CEO, halka arz tarihi sorulduğunda kesin bir yanıt vermemekle beraber “İki, üç sene içerisinde halka arz olmayı planlıyoruz.” diyerek cevap verdi.

Brian, Binance.US’in güçlü sermayeli ve sürekli büyümeye elverişli bir yapısı olduğunu vurguladı. Şirketin önümüzdeki aylarda stratejik ortaklıklar kurmayı planladığını ve yatırımcılardan ek sermaye beklediğini belirtti.

Geçtiğimiz nisan ayında 4.5 milyar dolarlık değerlemeyle 260 milyon dolar fon toplayan Binance.US, haziran ayında belirli pariteler için spot Bitcoin (BTC) alım-satım işlemlerinde sıfır komisyon sunacağını duyurdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance.US Halka Arz Hazırlıklarına Başladı: PayPal’ın Eski Yöneticisini CFO Olarak Atadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!