Avalanche (AVAX) %8 Artışla Fiyat Yörüngesini Gerçekten Koruyabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX), Ocak 2022’den bu yana tokenin takıldığı kama modelinden çıkalı iki haftadan fazla oldu. Ancak, ayı dolu günlere rağmen boğalar güçlü kaldı. Boğalar özellikle Temmuz ayının ilk haftasında aktif oldu ve büyük bir farkla olmasa da bir miktar yukarı yönlü sonuçlandı.

AVAX, 6 Temmuz Çarşamba günü %8,88’lik bir rallinin ardından alt değeri 18,34 dolara iten en çok kazananlar arasında yer aldı. Bu, AVAX boğalarının hala kama modelinden yükseliş kırılmasında görülen momentumu geliştirdiği anlamına geliyor. Bu gözlem, Haziran diplerindeki güçlü birikimin AVAX’ın taban fiyatını yükseltmeye yardımcı olduğunu doğruluyor.

Avalanche (AVAX) %8 Artışla Fiyat Yörüngesini Gerçekten Koruyabilir mi? 4

AVAX, 16 dolara yakın satış baskısının azalmasıyla kısa kesilen düşüş eğilimiyle Haziran’ı sonlandırdı. Sonuç olarak, Para Akışı Endeksi (MFI), sonunda bir miktar yükselme elde etmeden önce bazı yan hareketler gösterdi. Bu sonuç, son beş günde önemli bir yükselişin de önünü açtı. Bununla birlikte, fiyat 50 Göreceli Güç Endeksi (RSI) seviyesine yaklaşırken AVAX bir miktar sürtüşme yaşıyor.

Avalanche Yükseliş Çizgisini Koruyabilir mi?

AVAX, geçtiğimiz günlerde sağlıklı bir sosyal aktivite sürdürdü. Sosyal hakimiyet metriği, bu dönemde birden fazla ani artış kaydetti. Ancak 23-26 Haziran tarihleri ​​arasında en yüksek sosyal aktiviteyi yakalamaya yetmedi.

avalanche Avalanche (AVAX) %8 Artışla Fiyat Yörüngesini Gerçekten Koruyabilir mi? 5

Fiyatlar yükseliş eğilimindeyken sosyal egemenliğin zirveye ulaştığını, ancak kısa süre sonra düşüş düzeltmesinin izlediğini unutmayın. Ancak, son artış balina birikimi ile desteklendi. Balinalar tarafından tutulan arz metriği, 1 Temmuz’da 30 günün en düşük noktasından geri döndü. Son altı günde %43.92’den %44.43’e yükseldi.

avalanche

Geliştirme faaliyeti metriğindeki sağlam bir artış, balinaların elindeki arzın yukarı yönlü hareketinden önce geldi. Peki gelişme açısından ne değişti? Avalanche, kullanıcıların varlıklarını yönetmeleri için bir Web3 komuta merkezi görevi görecek bir tarayıcı uzantısı olan Core uygulamasını kullanıma sundu. Core, Avalanche’ın daha kolay bir kullanıcı deneyimi sağlama çabasını temsil eder.

Ek olarak, AVAX’ın son fiyat hareketi daha yüksek diplere işaret ediyor ancak rallisi hala düşük hacimlerle karakterize ediliyor. Bu, devam eden yükselişin sınırlı olabileceği anlamına geliyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche (AVAX) %8 Artışla Fiyat Yörüngesini Gerçekten Koruyabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!