Revolut Ve Stripe, Avrupa Ödemelerinde İşbirliği Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Revolut ve Stripe, Avrupa ödemelerinde işbirliği yaptı. Bu yeni ortaklıkla, yakın zamanda Bitcoin‘i yeniden kullanılabilir hale getiren Stripe yeniden ön plana çıktı. Kripto para odaklı girişimleri sıklıkla gündeme gelen Revolut, güçlerini birleştiriyor. İki fintech şirketi daha fazla alana yayılmak için işbirliği yapmaya başlarken, ödeme hizmetleri odaklı iki işletme, hizmetlerini İngiltere ve Avrupa’da genişletmek için el sıkıştı.

Avrupa’daki Ödemelere İlişkin Revolut ve Stripe Ortaklık Kurdu

Revolut, Stripe’ta halihazırda mevcut olan altyapı sayesinde ödemeleri mümkün kılacaktır. Gelecekte, Londra merkezli şirket Latin Amerika, Hindistan ve Filipinler gibi pazarlara açılmak istediğinden, platformu daha fazla alanda kullanabilir.

Stripe EMEA Büyüme Müdürü Eileen O’Mara şunları söyledi:

Dünyanın dört bir yanındaki insanların paralarından daha fazlasını elde etmelerine yardımcı olurken, geliştirirken ve ölçeklendirirken Revolut’a güç vermekten heyecan duyuyoruz.

Şimdi al, sonra öde hizmet sağlayıcısı Klarna Bank AB ve uluslararası transfer firması Wise Plc, yazılımı milyonlarca işletme tarafından ödeme yapmak ve almak için kullanılan San Francisco merkezli Stripe ile işbirliği yaptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Revolut Ve Stripe, Avrupa Ödemelerinde İşbirliği Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!