Efsanevi Yatırımcı Tarih de Verdi: Bitcoin Sıçrayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcıları uzun zamandır Bitcoin fiyatının ne zaman geri döneceğini merak ediyor. Eski bir borsası ve Wall Street girişimcisi olan Jordan Belfort, Bitcoin’in eninde sonunda toparlanacağına inanıyor. Efsanevi yatırımcı, en son analizlerinde, Bitcoin’i bir sürede bu seviyelerden satın alacağımızı söyledi.

Bitcoin, 2022’nin sonuna toparlanacak mı?

Şimdi herkesin aklında “kripto para piyasası tekrar toparlanacak mı?” sorusu var. Bu konuda, efsanevi borsacı Jordan Belfort, bir sıçramanın neredeyse kesin olduğunu söylüyor. Belfort’in Bitcoin fiyat tahminleri, üç ila beş yıl arasında uzun vadeli yatırımcılar içindir. Bir Bloomberg raporuna göre Belfort, Bitcoin’in uzun vadeli beklentileri konusunda iyimser. Bitcoin’in özünde sağlam temellere sahip olduğunu söylüyor:

Bitcoin fiyatı önümüzdeki üç ila beş yıl içinde “büyük olasılıkla” artacaktır. Üç veya belki beş yıllık bir zaman ufkunuz olsaydı para kazanmazsanız şaşırırdım. Bunun temel nedeni Bitcoin’in temellerinin oldukça sağlam olmasıdır.

Jordan Belfort’a göre BTC kısa vadede belirsizliğini koruyor

Ancak efsanevi borsacı, Bitcoin’in kısa vadeli beklentilerinden emin değil. Bitcoin’in başarısının şansa bağlı olduğunu söylüyor. Belfort’a göre, şansları lehteyse, yatırımcılar Bitcoin yatırımlarından neredeyse kesinlikle kâr edecekler. Jordan Belfort’a göre:

Yatırımcılar, adil şansla, sadece iki yıllık bir süre içinde neredeyse para kazanacaklar.

Bitcoin tekrar 20 bin doların üzerinde işlem görüyor

Kriptokoin.com olarak analizlerinde yer vermediğimiz üzere, BTC bugün 20.000 doları aştı. Son 24 saate göre %3 değer kazandı. Geçen haftaya göre olan değer kaybı %7 kırmızıdan bugün hafif yükselişte. Son gün içinde en düşük 19.341 doları gördü. Bu zaman diliminde 20.405 dolarlık yerel zirveyi kaydetti.

BTC, Haziran ayında 2011’den bu yana en kötü aylık performansına sahip ve %37’den fazla düştü. Ek olarak, Bitcoin (BTC) en kötü üç aylık performansını gördü. Bu esnada, 2022’nin ikinci çeyreğinde değerinin %60’ından fazlasını kaybetti.

On-chain veriler, Bitcoin’in kısa vadeli görünümü için neler söylüyor?

Glassnode, ABD enflasyon tahminlerinin belirsizliğinin henüz aydınlanmadığını söylüyor. On-chan veri kaynağı, piyasanın büyük ölçüde risk altında kalmaya devam ettiğini paylaştı. Ayrıca bu durum Bitcoin’in on-chain performansına ve ağ etkinliğine de yansıyor. Ayrıca,, kurumsal yatırımcıların yoğun bir şekilde Bitcoin short’luyor.

BTC fiyat düzeltmesi, 2018 ve 2020’nin önceki ayı piyasası dipleriyle çarpıcı şekilde benzer. Ancak şu an itibariyle Bitcoin fiyatının tersine çevrilmesi için yeterli katalizör yok. Glassnode’daki analistler şunları söylüyor:

Bitcoin dip oluşumu için durum, güçlü yatırımcıların gözlemlenebilir hakimiyetine, sayısız makro osilatörde tarihsel olarak önemli düşüşlere ve birkaç ayı piyasası fiyatlandırma modelinin çarpıcı mesafesinde seyreden fiyatların güçlü bir birleşimine dayanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsanevi Yatırımcı Tarih de Verdi: Bitcoin Sıçrayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!