Bugün Bu 14 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve Ethereum fiyatları kırılma beklemeye devam ederken, genel kripto para piyasasının değeri yüzde 2’lik bir düşüş yaşamış durumda. Altcoin fiyatları yatay seyrederken ekosisteminde yeniliklere imza atacak birçok proje var. İşte bugün, çeşitli projelerde yaşanacaklar…

Bugün, 14 altcoin için önemli bir günToucan Protocol: Base Carbon Tonne (BCT) ve Celo (CELO), bugün Twitter Spaces üzerinden canlı yayın gerçekleştirecek.Huobi Primelist, Aegis’i (AGS) USDT çifti ile TSİ 16’da listeliyor.Klaytn (KLAY), Web3 içerik protokolü ATTA Protocol ile soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.Dash (DAS) ve Zcash (ZEC), NOW Wallet ile entegre oluyor.Poloniex, Walken’ı (WLKN) USDT ve USDD çiftleri ile TSİ 9’da listeledi.GMX (GMX), frontend güncellemesini bugün gerçekleştirecek.BitMart, 6 Temmuz’da Sphynx Labs’i (SPHYNX) USDT çifti ile listeliyor.Metarun (MRUN), ortaklık kurduğu Rove ile soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlikte, play to earn oyunları ve metaverse arasındaki sinerjiyi konuşacaklar. Soru cevap etkinliği, TSİ 16’da başlayacak.

XT.COM, Noblesscoin’i (NBLS) USDT çifti ile TSİ 11’de listeliyor.IOTA (MIOTA), Youtube üzerinden canlı yayın yapacak. Bu canlı yayında, kullanıcıların soruları cevaplanacak.Conflux (CFX), Telegram üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik 17’de başlayacak. Etkinliğe EverPay de katılacak.Aeternity (AE), bugün bir yayın gerçekleştirecek. Aeternity, Superhero isimli yeni DEX’inden bahsedecek. Bu yeni merkeziyetsiz borsaya yönelik konuşmalar yapılacak.OriginTrail (TRAC), OTP ile ortak bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.MEXC Global, Witnet’i (WIT) USDT çifti ile TSİ 13’te listeleyecek.Piyasadaki genel durum nedir?

Son zamanlarda, Bitcoin fiyatı 20.500 dolarlık direnç bölgesini temizlemek için başka bir girişimde bulundu. BTC 20.750 dolara yükseldi, ancak yukarı yönlü bir süreklilik olmadı. Fiyat kazançlarını azalttı ve 20.000 doların altına düştü. Şu anda 19.500 dolara yakın bir destek seviyesi olduğu düşünülüyor. Yazım sırasında, 20.100 dolar civarında el değiştiriyor.  Öte yandan Ethereum fiyatı 1.100 dolar bölgesinin üzerine yerleşti. Şu anda 1.100 dolar seviyesine yakın bir aralıkta konsolide oluyor. Günlük bazda yaklaşık yüzde 3 ve haftalık bazda yüzde 2 düştü.

Kritik Gelişme: Bu Altcoin Projeleri İncelemeye Alındı!

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, bu sırada Cardano (ADA) 0,45 dolar seviyesinin yakınında konsolide oluyor. BNB, 235 dolar direnç bölgesini aşmak için mücadele ediyor. Solana (SOL), 35 dolar direnç bölgesinin yakınında konsolide oluyor. DOGE, 0.0650 dolar seviyesinin üzerinde olumlu işaretler veriyor. XRP fiyatı ise 0.320 dolar bölgesinin yakınında konsolide oluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bugün Bu 14 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!