Bu Seviyelerde Balina Pozisyonu Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), destek ve direnç arasında yeni bir savaş başlatıyor. Bu sırada BTC fiyatı, bugünün Wall Street açılışında 20.000 dolara yaklaştı. Spot fiyattan destek ve direnç seviyeleri ile BTC/USD’nin konsolidasyon için giderek daha az yeri kalıyor. Ek olarak balina pozisyonları bu seviyelerde yer alıyor.

Balina seviyeleri oldukça yakında

TradingView’den elde edilen veriler, BTC/USD’nin sıkı bir işlem aralığında sıkıştığını gösteriyor. Ayrıca, likiditenin gün içinde önemli bir noktaya yaklaştığını ortaya koyuyor. Aslında BTC, Bir önceki güne göre %6’lık kaybını toparlamayı başardı. Ardından destek ve direnç seviyeleri neredeyse omuz omuza kaldı. Sipariş defteri verileri, bunu net bir biçimde ortaya koyuyor. Zincir üzerinde izleme kaynağı Whalemap’e göre, 20.546 ile 21.327 dolar arasında bir dizi balina pozisyonu var. Buna göre balina pozisyonları, bahsi geçen seviyelerin artık yenilmesi gereken bir bölge olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, alıcı ilgisi 19.200 dolar civarında seyrediyor. İlgi, aynı zamanda BTC/USD’nin 2. çeyrekte 17.600 dolara düşmesinden sonra oluşan balina pozisyonlarını içeriyor. Bununla birlikte popüler trader Pierre, BTC fiyatı hakkındaki görüşlerini paylaştı:

“D1, 20.5k’nin üzerinde kapanıyor ve belki sonunda D1 trendini yeniden test edeceğiz. Birkaç hafta önce uyarılmıştık, Bitcoin’in fiyatı Mayıs ayındaki gibi birçok kesinti için hazırlanıyordu. Ek olarak D1 trendi fiyatı yakalayacaktı. Şimdiye kadar tam olarak sahip olduğumuz şey bu. Aslında sadece uygun bir D1 trendi yeniden testi istiyorum. Sonuncusu 32.000 dolardaydı.”

Bitcoin

Bitcoin direnci kırarsa bu seviyelere gidebilir

Bitcoin, yazı yazılırken 20.200 dolar civarında işlem görüyor. Böylece daha düşük zaman dilimlerindeki önemli bir çizginin hemen altında hareket ediyor. Popüler analist, Michaël van de Poppe için bu seviyeyi kırmak, 23.000 dolardaki direncin üstüne giden yolu açma potansiyeli taşıyor. Bu arada sektör haberlerinin BTC fiyat hareketi üzerinde çok az etkisi oldu. Kripto borsası Voyager Digital’in iflas başvurusu ana gündemi belirliyor. Ayrıca bu olay, kredi platformu Celsius’un çöküşüyle ​​tetiklenen bir zincirleme reaksiyonda yaşanan en son olumsuzluk.

Dolar bir nefes aldı

Yazının yazıldığı sırada Hong Kong’un Hang Seng’i %1,2 ve Şanghay Bileşik Endeksi %1,4 düştü. Böylece makro açıdan asya piyasaları değer kaybetti. Bununla birlikte, ABD doları endeksi (DXY), yükselişten yirmi yılın en yüksek seviyelerine çıktı. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere DXY göstergesi, doların diğer para birimlerine olan gücünü ortaya koyuyor. Buna göre gösterge, zirvenin hemen altında, 106’nın üzerinde konsolide oluyor. Van de Poppe, “İlk kez DXY’de ciddi bir düzeltme görüyoruz. Bu düzeltme, uzun yükselişin ardından bir konsolidasyon” diye ekledi.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Seviyelerde Balina Pozisyonu Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!