Bitcoin Madencisi Core Scientific 7.200 Bitcoin (BTC) Sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde yaşanan gelişmelerin çoğu kripto para piyasalarında yaşanan düşüş nedeniyle gerçekleşti. Piyasanın planlanın dışında hareket etmesi üzerine operasyonlarında aksama yaşayan kripto odaklı şirketler yeni yatırımlar ve stratejiler ile ayakta kalmaya çalışıyor. Bu şirketlerden biri olan Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific ise ürettiği Bitcoin’lerin bir kısmını satmayı tercih etti.

Core Scientific Ürettiği Bitcoin’lerin 23.000 Dolardan 7.200 Bitcoin Sattı

Kısa bir süre önce siz okurlarımız ile Core Scientific‘in günlük olarak çıkardığı Bitcoin (BTC) miktarını açıklayacağını paylaşmıştık. Bu açıklamalardan bu yana geçen sürede Bitcoin (BTC) üretim miktarını yüzde 14 artırmayı başaran madencilik şirketi, sunucuların maliyetinin yaklaşık yüzde 90’ı ise ödedi.

Konu hakkında konuşan Core Scientific CEO’su Mike Levitt şu ifadelere yer verdi:

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 6 Temmuz 2022

“Haziran ayı boyunca veri merkezi kapasitesi eklemeye, kendi kendine madencilik yapan varlıklarımızı büyütmeye ve müşterilerimiz için ek birlikte yerleştirilmiş ASIC sunucuları dağıtmaya devam ettik. Sermaye piyasaları zayıfladıkça, faiz oranları yükselirken ve ekonomi tarihi enflasyonla uğraşırken sektörümüz muazzam bir stres yaşıyor. Şirketimiz geçmişte krizleri başarıyla atlattı ve mevcut piyasa kargaşasını yönetme yeteneğimize güveniyoruz”

Mevcut piyasa zorlukları ile başa çıkmak adına ürettiği Bitcoin’lerin bir kısmın satmaya giden şirket, Haziran ayı boyunca, Şirket, yaklaşık 167 milyon dolarlık toplam gelir için Bitcoin başına yaklaşık 23.000 dolar ortalama fiyatla 7.202 bitcoin sattı. 30 Haziran 2022 itibariyle, Şirket bilançosunda 1.959 Bitcoin ve yaklaşık 132 milyon dolar nakit bulunuyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Madencisi Core Scientific 7.200 Bitcoin (BTC) Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!