Binance CEO’su CZ, Bu Kripto Paraları “HODL” Etmeye Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto para piyasalarındaki çalkantılı sürece rağmen kripto paralarını elinde tutmaya devam ettiğini açıkladı.

CZ, dün attığı bir tweet‘te elinde halen aynı miktarda Bitcoin (BTC) ve Binance Coin (BNB) bulundurduğunu belirtti.

CZ, 2021 yılında Associated Press ile gerçekleştirdiği bir röportajda 2014 yılında evini sattıktan sonra Bitcoin satın aldığını ifade etmişti. Bitcoin fiyatı CEO satın aldıktan kısa bir süre sonra 600 dolardan 200 dolara düşmüş ancak CZ o dönemde bile kripto paralarında bir satış yapmamıştı. Bitcoin’in birkaç yükseliş ve düşüş döngüsüne tanıklık eden Binance CEO’su ilk Bitcoin alımlarının çoğunu elinde tutmayı başardı.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin ve Binance Coin fiyatları, tüm zamanların zirvelerinden (ATH) %70,85 ve %65,86‘lik düşüşler yaşadı.

Her ne kadar toplam kripto varlık miktarı bilinmese de Bloomberg Milyarder Endeksi‘ne göre CZ, 18.7 milyar dolar değerinde varlığa sahip ve bu varlık onu dünyadaki en zengin 77. kişi yapıyor. CEO’nun net değerinin, kripto para piyasasının düşüş süreci nedeniyle 77 milyar dolarlık büyük bir kayıp yaşadığı belirtiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su CZ, Bu Kripto Paraları “HODL” Etmeye Devam Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!