Glassnode: Bitcoin En Derin Ayı Piyasası Bölgesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası Haziran ayında oldukça kötü bir performans sergileri. Bu performansın arkındaki en büyük etkenlerden birisi ise şüphesiz Terra ekosisteminde yaşanan devasa çöküş oldu. Bunu artan küresel enflasyon ve düzenleyici açıklamaları takip etti. Blockchain ve kripto analiz şirketleri Glassnode da yeni raporunda Bitcoin’in performansına değindi.

Glassnode Verilerine Göre Yaşanan Düşüş Bitcoin Turistlerini Temizledi

Nisan ve Mayıs, birincil kripto para birimi için de o kadar iyi gitmese de, varlık Haziran ayına 30.000 doların üzerinde girdi. Aslında, 32.000 doların biraz üzerine atılım yaptı, ancak tutunamadı. Mart ayı sonundaki yıllık zirveden bu yana yaklaşık yaklaşık olarak yüzde 40 değer kaybeden Bitcoin 20.000 bandında çok fazla kan kaybetti. Kripto lending projeleri para çekme işlemlerini durdurdukça ve hedge fonları iflas ettikçe, şok dalgası en büyüğü de dahil olmak üzere tüm kripto para birimlerini vurdu.

Ancak kripto analiz şirketi Glassnode‘a göre bu durum piyasadaki “turistlerin” ayıklanmasına önemli rol oynadı. Öyle ki şirket, bu tür yatırımcıların pazardaki artışlar sırasında olay yerine geldiklerine ve ağ etkinliğini artırdığına inanıyor. Ancak son birkaç aydır durum böyle gözükmüyor:

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 5 Temmuz 2022

“Neredeyse tüm zincir içi etkinlik metrikleri paketi, ağ kullanıcılarının sayısının ve etkinliğinin tarihin en derin ayı piyasası bölgesine yaklaştığını gösteriyor. Bitcoin ağı, neredeyse tüm spekülatif varlıkların ve piyasa turistlerinin varlıktan tamamen temizlendiği bir duruma yaklaşıyor.”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode: Bitcoin En Derin Ayı Piyasası Bölgesinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!