FTX Japan, Fiziksel Ve Sürekli İşlemlerde Dogecoin Kullanmaya Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX Japan, fiziksel ve sürekli işlemlerde Dogecoin kullanmaya başlıyor. Kripto para birimleri için borsalar her geçen gün daha iyi hale geliyor. Kripto para borsaları, rakiplerini geride bırakmak ve etki sahibi olmak için çalışmalarının hızını artırdı. Bu sefer bir kripto para borsası olan FTX Japan yeni bir gelişme gördü.

 Dogecoin, Artık FTX Japan’da, Kullanılabiliyor

Popüler  meme kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE), kripto para borsası FTX Japan tarafından daima işlemler için kullanılmaya başlayacak.

FTX Japan Twitter hesabında yayınlanan bilgilere göre, Dogecoin artık FTX Japan üzerinden erişilebilir durumda.
5 Temmuz 2022 Salı gününden itibaren FTX Japan, fiziksel işlemleri (satış ofisleri/borsalar) ve sürekli işlemleri için Dogecoin’i kullanmaya başlayacağını belirtti.

本日よりドージコイン(Doge)取り扱い開始!
この機会にドージコイン(DOGE)の購入をぜひご検討ください。
詳細はこちらから👇https://t.co/T2QCip3Jtj#わんわん#わんーお#かぼちゃん pic.twitter.com/zL4lIRyMVy

— FTX Japan (@FTX_JP) July 5, 2022

FTX Japonya’nın resmi web sitesinde şu açıklamalar yapıldı:

Fiziksel işlemlerimizde (satış ofisleri/borsalar) ve sürekli işlemlerimizde DOGE’yi 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 11:00’den itibaren ele almaya başlamayı planlıyoruz. Haberlerde sıkça karşılaşılan popüler kripto para birimi DOGE ile gelecekte FTX Japan’da kolayca işlem yapmak mümkün olacak. FTX Japan, Dogecoin’in sürekli ticaretini gerçekleştiren tek yerel borsa oldu.

Dogecoin’in en son durumuna bakalım. DOGE ile ilgili haber yazıldığı sırada CoinGecko istatistikleri fiyatın 0,065929 dolar olduğunu gösteriyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Japan, Fiziksel Ve Sürekli İşlemlerde Dogecoin Kullanmaya Başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!