Dogecoin: DOGE’nin Son Yaklaşımı Bu Sefer Farklı Bir Sonuç Bulacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE), trendler açısından fiyat listelerinde kafa karıştırıcı bir yerdeydi. Daha yüksek zaman dilimi düşüşü, daha düşük zaman dilimi yükseliş trendlerine karşı savaşıyordu ve Dogecoin’in daha yükseğe tırmanıp tırmanamayacağı belirsizdi. Olursa, meme jetonu ne kadar yükseğe çıkabilir?

DOGE, basın zamanında sert bir direniş alanıyla karşı karşıya kaldı. Bu alanı talebe çevirebilirse, %10’luk bir artış daha olası olabilir.

DOGE 1 Saatlik Tablosu

Dogecoin: DOGE’nin Son Yaklaşımı Bu Sefer Farklı Bir Sonuç Bulacak mı? 3

Geçen hafta fiyat 0,078 dolardan 0,062 dolara düştü, ancak 0,062 dolardaki destek seviyesi korundu. Bu savunma, 0,068 $ ve 0,071 $ ‘da dirence geri kısa vadeli bir yukarı hareketi teşvik etti.

Geçen hafta, Dogecoin 0,051 $ seviyesinden istikrarlı kazançlar elde etmişti. Bu, son iki haftanın genel olarak yükselişe geçtiğini gösteriyor. Bununla birlikte, uzun vadeli piyasa yapısı düşüş eğilimindeydi ve fiyat geçen Mayıs’tan bu yana bir dizi düşük seviye belirledi.

0,07-0,073 ABD Doları, sekiz gün önce fiyatın yükseliş ivmesi gördüğü bir alan olarak grafiklerde (kırmızı kutu) işaretlendi. Yazma sırasında, fiyat aynı alana aşağıdan yaklaştı. Bu nedenle, kartlarda başka bir ret olabilir.

Gerekçe

dogecoinDogecoin: DOGE’nin Son Yaklaşımı Bu Sefer Farklı Bir Sonuç Bulacak mı? 4

Saatlik grafikteki göstergeler yükseliş momentumu gösterdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI), yukarı yönlü bir eğilim göstermek için nötr 50’nin üzerindeydi. Aynı zamanda, Müthiş Osilatör (AO) de sıfır çizgisinin üzerindeydi ve son birkaç gündür.

DOGE’nin 0,062 dolarlık desteğin yeniden test edilmesinden bu yana oluşturduğu yüksek dip seviyeleri ile birleştiğinde, daha düşük zaman dilimlerinde önyargı yükselişe geçti. OBV de bir direniş bölgesindeydi. Güçlü satın alma baskısını yansıtmak için bir kez daha yükselirse, DOGE’nin 0,073 dolarlık direnci aşması daha olası olacaktır.

Çözüm

Dogecoin’in daha düşük zaman dilimlerinde yükseliş göstermesine rağmen, daha yüksek zaman dilimi önyargısının düşüş eğiliminde olduğu unutulmamalıdır. 0,073 doları aşan bir hareket, kâr alma olarak 0,078 doları hedefleyen bir satın alma fırsatı olarak kullanılabilir.

Ancak, uzun vadeli düşüş eğiliminin tersine çevrilmesi pek olası değildi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
37

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin: DOGE’nin Son Yaklaşımı Bu Sefer Farklı Bir Sonuç Bulacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!