ETH, Bin Dolarda Temel Destekle Karşılaşıyor: Geri Dönme mi Yoksa Daha Fazla Kayıp mı Geliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Makro ölçekte, ayılar, Mart 2020’deki COVID çöküşünden bu yana 600 günlük mega yükseliş eğiliminin %38,2’sini düzelterek mevcut ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı: 100 doların altından 4600 doların üzerine bir artış. Bu satırları yazarken, boğalar kritik seviye olan 1.000 doları korumak için savaşıyor.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Fibonacci geri çekilme seviyelerini kullanan ETH, bu devam eden düzeltme sırasında iki önemli seviyeye dokundu: 1.900 $’da %23,6 ve 1.000 $’da %38.2.

Kuşkusuz, bu destek ve direnç seviyeleri teknik analistlerin çoğu tarafından yakından izleniyor. Alıcıların 1.000 dolarda psikolojik desteği savunmada başarısız olduğunu, daha düşük seviyelere ulaşmasının söz konusu olmadığını varsayalım bir sonraki Fib seviyesi %50 düzeltme ve 650 dolarlık fiyatta yatıyor. Daha aşağıda, bir sonraki destek %61.8’de (altın seviye), bu da 400 dolarda.

ETH, Bin Dolarda Temel Destekle Karşılaşıyor: Geri Dönme mi Yoksa Daha Fazla Kayıp mı Geliyor? 4

Hareketli ortalamalar:

MA20: 1132
Dolar MA50: 1575
Dolar MA100: 2271 Dolar
MA200: 2675 Dolar

ETH/BTC Grafiği

Haftalık zaman dilimi olan BTC çifti grafiğinde, Eylül 2019’da başlayan yükseliş trendi 0.088 BTC’de bir engelle karşılaştı.

Fiyat, daha düşük bir zirveyi takiben daha düşük bir dip oluşturduğundan yapı düşüşe geçti. Aşağıda gösterildiği gibi, ETH makro ölçekli trendin %23,6’sından fazlasını düzeltti. Bu seviye 0.06 BTC şu anda yatay direnç görevi görüyor. Aşağıdaki destek seviyeleri de grafikte işaretlenmiştir:

ethETH, Bin Dolarda Temel Destekle Karşılaşıyor: Geri Dönme mi Yoksa Daha Fazla Kayıp mı Geliyor? 5

Zincir Üzerinde Analiz

İşlem Sayısı (Toplam) – SMA 30

Tanım: Bir jeton transferinin yürütüldüğü toplam işlem sayısı.

Yükseliş trendleri genellikle artan sayıda işlemle ilişkilendirilir. Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydettiğinden bu yana, Ethereum ağındaki işlem sayısı keskin bir şekilde azaldı ve geçen yılki en düşük seviyesine ulaştı.

Geri dönüş sinyalleri bir kez ortaya çıktığında zincir üzerindeki aktivitenin artması beklenir.

ethETH, Bin Dolarda Temel Destekle Karşılaşıyor: Geri Dönme mi Yoksa Daha Fazla Kayıp mı Geliyor? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH, Bin Dolarda Temel Destekle Karşılaşıyor: Geri Dönme mi Yoksa Daha Fazla Kayıp mı Geliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!