DappRadar ve LayerZero yeni tokenini piyasaya sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DappRadar ve merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) birden fazla blockchain ağına destek vermesine olanak sağlayan LayerZero, birden fazla blokchainde ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu ağlarda çapraz zincirlemeyi etkinleştirmek için yeni bir token tanıttı.

DappRadar, yeni başlatılan RADAR tokenin işlevselliğinin bir dizi akıllı sözleşme aracılığıyla sağlandığını söyledi. Sözleşmelerden biri denetleyici, diğeri ara sunucu olarak bilinir. İki akıllı sözleşme, yeni stake mekanizmasını etkinleştirmek için birlikte çalışıyor.

Ödülleri geri çekmek veya talep etmek için yapılan talepler ara sunucu sözleşmesine gönderiliyor ve isteğin geçerli olup olmadığını belirlemek için denetleyici sözleşmeyle iletişim kuruluyor. Denetleyici, isteğin geçerli olması durumunda ara sunucuyu tokenleri serbest bırakması için bilgilendiriyor. DappRadar, bu tür çapraz zincirlemenin daha önce hiçbir yerde mevcut olmadığını iddia ediyor.

Bununla birlikte DappRadar kullanıcılarla, bu yeni işlevsellikten nasıl yararlanacaklarını anlatan belgeleri de paylaştı. Belgelerde, kullanıcıların “ kendi RADAR tokenlerini Ethereum blockchaininde stake edebilecekleri ve ardından BNB Chain’inde ödülleri talep edebilecekleri” yazıyor. Bahsedilen bu iki zincir, ilk desteklenenler arasında yer alıyor ve yakın zaman içinde Poligon (MATIC)’in de kullanıma sunulması bekleniyor.

DappRadar kendisini merkeziyetsiz bir “uygulama keşif platformu” olarak tanımlıyor. RADAR tokeni genel olarak, şirketin kapsamını genişletmesini, gelişmekte olan projeler için daha hızlı listeler yapmasını, mevcut projelerin daha doğru listelerini sağlamasını ve daha iyi portföy araçları sunmasına yardımcı olmasını sağlıyor.

DappRadar ve LayerZero, RADAR tokenlerini ilk olarak Aralık 2021’de duyurdu, ancak kripto piyasasının manzarası yedi ay sonra haziran ayının son 11 yılın en kötü çeyreğini kapatmasıyla birlikte önemli ölçüde değişti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DappRadar ve LayerZero yeni tokenini piyasaya sürdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!