Bitcoin, XRP ve ETH Bu Seviyelere Gidebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası karamsarlık ve makro faktörler nedeniyle değer kaybetmeye devam ediyor. Piyasa koşulları bu şekilde devam ederse, 2022 yazı oldukça düşük fiyatlarla sona erecek. Ancak Bitcoin, Ripple ve Ethereum için teknik grafikler, değişik sonuçlar veriyor. Gelin birlikte bakalım.

Bitcoin fiyat grafiği korkutucu sinyaller veriyor

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı, 19.350 dolardan işlem görüyor. Ayılar, Haziran ayının son günlerine doğru, 19.942 dolardan aylık bir kapanış yapmak için yeterli güçle ortaya çıktı. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere bu, psikolojik 20.000 dolar seviyesinin altına denk geliyor. Aylık kapanış şimdi Mayıs 2021’den bu yana ikinci en büyük düşüş mumu olma özelliği taşıyor. Aslında bu veri, önümüzdeki aylarda Bitcoin fiyatı için daha düşük hedefler düşünmemizin gerekliliğini ortaya koyuyor. BTC fiyatı için 18.750 dolar ve 17.300 dolar, göz önünde bulundurulması gereken kilit seviyeler olacak.

Bitcoin fiyat analizi

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, 23.500 doların üzerinde bir kırılmaya dayanıyor. Boğalar 23.000 dolar orta bariyerini aşabilirse, trend yeniden yükselişe dönecektir. Bu noktada, 31.000 dolara doğru ralli mümkün. Buna göre BTC fiyatı, mevcut değerinden %60’lık bir yükseliş gerçekleştirme potansiyeli de taşıyor.

Ethereum (ETH) fiyatı ana desteği test ediyor

Ethereum fiyatı, yazı yazılırken 1.047 dolardan işlem görüyor. ETH, bir Fibonacci düzeltme aracının Haziran ayındaki en düşük ve en yükseği olan 881 dolar 1.233 dolar civarında seyrediyor. Buna göre ETH fiyatı, geçmişte elde ettiği kârın %50’sini kaybetti. Yani boğalar, mevcut fiyat seviyelerinden bir ralli yapamayabilir. Bu senaryoda ayılar, 18 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 890 dolar ve potansiyel olarak 700 doları hedefleyecektir. 21 günlük hareketli ortalama, 200 haftalık hareketli ortalamaya doğru düşüyor. Bununla birlikte, bir Death Cross modeli devam ediyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi tarihsel seviyeleri tekrar ziyaret ederken bu önemli hareketli ortalamalar çarpışıyor. Bu nedenle, Bitcoin ve altcoin piyasasının hissi, bir bütün olarak daha karışık hale geliyor.

Ethereum Fiyat Analizi

Ethereum fiyatının düşüşü geçersiz hale getirmek için, 1.284 doların üzerinde bir kırılma yapması gerekiyor. Boğalar bu seviyeyi geçebilirse, mevcut ETH fiyatından %100 artışla sonuçlanan 2.100 dolara kadar yükselebilmeleri mümkün.

Ripple (XRP) fiyatı yükseliş tabanını kaybediyor

Haziran ayı kripto piyasası, son derece değişken haberlerle sarsılmaya devam ediyor. Bu nedenle XRP fiyatı, yükselişine devam edemeyecek gibi duruyor. Ayılar güvenli bir şekilde %50 ve %61,8 Fibonacci Geri Çekilme seviyelerini aştı. Bu geri çekilme seviyeleri Haziran ayının en düşük seviyesi 0,28 dolar ve aylık en yüksek seviyesi 0,38 dolara tekabül ediyor. Bu nedenle teknik göstergeler, hype’ın sona erdiğini gösteriyor. XRP fiyatı, kısa vadede 0,28 dolarlık en düşük seviyeleri hedefliyor gibi duruyor. Bununla birlikte analistler, Ripple fiyatı için uzun süredir 0,20 dolarlık bir seviye tahmin ediyor. Bu nedenle yatırımcıların, ikinci olası hedef olarak 0,20 dolar civarında bir tasfiyeyi düşünmelerinde fayda var. Yani XRP, Bitcoin ve ETH gibi düşüş hissi taşıyor.

Ripple fiyat analizi

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, ancak 0,39 doların üzerinde bir ihlalle mümkün. Yani Ripple’ın 0,39 dolar bariyerindeki bir sonraki girişimi, 0,51 ABD dolarına doğru bir boğa rallisini tetikleyebilir. Bu gerçekleşirse, XRP fiyatından %63 artış mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, XRP ve ETH Bu Seviyelere Gidebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!