Ethereum, Büyük Satışların Ortasında 1000 Dolar Seviyesini Korumaya Devam Edebilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayının başında Ethereum (ETH) 1.980 dolardan işlem görüyordu. 1.750-1.950 dolar aralığı, Ethereum için uzun vadeli bir destek bölgesiydi. ETH’nin o bölgede düşüşünü durdurabileceği ve daha yükseğe çıkmaya başlayabileceği tahmin ediliyordu. Bununla birlikte, 1.900 $ ve 1.750 $’ın altına hızlı bir düşüş, Ethereum’un bir kez daha tepetaklak düşmesine neden oldu. Bu düşüş, altcoini 890 dolarlık bölgeye taşıdı.

Basın zamanında, 1.075 dolara doğru bir sıçrama bir olasılık olarak göründü. Ancak hem göstergeler hem de çizelgeler, böyle bir hareketin satış fırsatları sunacağını gösterdi.

ETH 4 Saatlik Grafik

Ethereum, Büyük Satışların Ortasında 1000 Dolar Seviyesini Korumaya Devam Edebilir mi? 4

Dört saatlik grafikte, bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi (sarı) çizmek için 881 dolardan 1.280 dolara sıçrama kullanıldı. İşlemin son birkaç saatinde, fiyat hem 1.043$ yatay uzun vadeli destek seviyesinin hem de %61.8 geri çekilme seviyesinin 1.033$’a düştü.

Bundan bir hafta önce 1.043 dolarlık desteğe saygı duyulmuştu. Son zamanlarda bu seviyenin altına gerileme, önyargının bir kez daha güçlü bir şekilde düşüş eğiliminde olduğu anlamına geliyordu. Piyasa yapısı yeni dip noktalarının aranabileceğini gösterdi. RSI da düşüş bölgesinin derinliklerindeydi ve 23 değerini parladı.

880 dolardaki önceki en düşük seviyeler, birkaç hafta içinde ulaşılan bir seviye olabilir. Daha güneyde, 773 dolarlık %27,2 Fibonacci uzatma seviyesi ile 756 dolarlık uzun vadeli yatay destek seviyesi arasında bir miktar izdiham var.

ETH 1 Saatlik Grafik

ethereumEthereum, Büyük Satışların Ortasında 1000 Dolar Seviyesini Korumaya Devam Edebilir mi? 5

Bir saatlik zaman dilimine yakınlaştırıldığında, son birkaç günde ciddi satış baskısı gördüğü görülebilir. ETH, 48 saatten kısa bir sürede yaklaşık %17 oranında değer kaybetti.

1.060-1.080 $ alanına bir tekrar ziyaret, kartlarda olabilir. Bu alan, ETH’nin bir hafta önce güçlü bir destek bulduğu yerdi ve aşağıdan bir yeniden test, onu bir tedarik bölgesi olarak doğrulayacaktı. Böyle bir yeniden test, 880$-900$ bölgesini hedefleyen kısa pozisyonlara girmek için de kullanılabilir.

ethereumEthereum, Büyük Satışların Ortasında 1000 Dolar Seviyesini Korumaya Devam Edebilir mi? 6

Saatlik zaman dilimi, RSI’nin 17’de olduğunu gösterdi. Bu tür aşırı satım değerleri otomatik olarak bir sıçramayı garanti etmese de, aynı zamanda iyi risk-ödül girişleri sunmuyor. Bu nedenle, Ethereum’da kısa pozisyona girmek için daha uygun bir an için birkaç saat daha beklemek faydalı olabilir.

OBV, son günlerde CMF ile birlikte keskin bir düşüş yaşadı. Birlikte, Ethereum’un arkasında muazzam bir satış baskısı gösterdiler. DMI ayrıca devam eden ağır bir düşüş eğilimi gösterdi. ADX (sarı) ve -DI (kırmızı) 20 işaretinin oldukça üzerindeydi.

Çözüm

Dört saatlik grafik, ETH’nin arkasındaki eski düşüş eğilimini vurguladı ve ayrıca boğaların 1.080 dolarlık alanı nasıl koruyamadığını vurguladı. Bu bölgeye tekrar ziyaret olabilir veya olmayabilir, ancak tekrar ziyaret, kısa pozisyona ideal bir giriş sunacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum, Büyük Satışların Ortasında 1000 Dolar Seviyesini Korumaya Devam Edebilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!