Binance CEO’sundan BTC ve Altcoin Yorumu: Dipleri Alın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su CZ Cuma günü yaptığı açıklamada, BTC ve altcoin fiyatlarındaki son düşüşün birikim yapmak için iyi bir zaman olduğunu söyledi.

CZ, ayı piyasasının “indirimli satın alma zamanı” olduğunu söylüyor

Bankless podcast’i sırasında konuşan CZ, ekstra nakite sahip yatırımcıların ayı piyasasında daha fazla kripto satın almayı düşünmeleri gerektiğini söyledi. CZ ayrıca, bunu “satın almak için indirimli bir zaman” olarak nitelendiriyor.

CZ’nin BTC açıklamaları, Michael Saylor ve Nayib Bukele’nin beğenisini topladı

Binance CEO’su, fiyat düşüşünden sonra yakın zamanda Bitcoin (BTC) satın alan Michael Saylor ve El Salvador’dan Nayib Bukele’nin beğenisini topladı. CZ’ye göre, piyasanın kıdemlerinin çoğu, insanların onlarla dalga geçtiği en az bir ayı döngüsünden geçmek zorunda kaldı. Kriptokoin.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 2014/2015 (BTC 200 dolara düştüğünde) veya 2018/2019’da (3.000 dolar) ayı piyasasında satın alınan ve tutulanlar şimdi iyi durumda.

Bu arada, Nayib Bukele, 1 Temmuz’da ülkenin 19.000 dolardan 80 Bitcoin satın aldığını tweetledi. Daha sonra, Twitter’dan “Bitcoin gelecek. Ucuza sattığınız için teşekkürler” dedi. İşlemin toplam maliyeti 1.52 milyon dolar civarındaydı.

CZ, trader’lara da tavsiye verdi. Kripto yatırımcılarının ayı piyasasına dayanabilmeleri halinde bir sonraki boğa koşusunda karda olacaklarını söyledi:

Uzun vadede sektör ayakta kalıyor. Geliştirilen daha fazla uygulama var. Sektörde daha fazla insan var. Beş, on, yirmi yıllık ufuklara bakarsak piyasa daha da büyüyecek.

Ancak CZ, kısa vadeli görünümün belirsizliğini koruduğunu söylüyor. Aynı zamanda, önümüzdeki günlerde piyasaların toparlanabileceğini veya daha da düşebileceğini belirtti.

BTC ve altcoin’ler için nasıl bir ayı piyasası olacak?

CZ, ayı piyasasının dört yıllık bir döngünün parçası olabileceğini söylüyor. Ayrıca, kripto fiyatlarında uzun süreli zayıflığa işaret ettiğini düşünüyor. Ancak yükselen enflasyonun insanları kripto para birimlerini kabul etmeye ittiğini görüyor.

5 Yıl Önce BTC, DOGE ve ETH'ye 100 Dolar Koysaydınız Ne Olurdu? 

CZ ayrıca, işletmelere piyasadaki zayıflığı gidermek için en az 10 yıllık nakit tutmalarını tavsiye etti. Binance CEO’su, borsasının kışa dayanacak yeterli rezervine de sahip olduğunu da belirtiyor.

CZ, DeFi’yi gelecek olarak görüyor

Binance CEO’su ayrıca, merkezi olmayan borsaların sonunda merkezi emsallerini geride bırakmasını beklediğini söyledi. CZ, böyle bir senaryonun önümüzdeki beş ila on yıl içinde gerçekleşmesini bekliyor. Merkezi borsaların piyasada hala bir rol oynamasını beklerken, DeFi aracılığıyla büyük bir hacim gerçekleştirilecek. Ayrıca Bitcoin’i en merkezi olmayan para birimi olarak görüyor.

CZ bu konuda, Binance’in bir banka veya “Facebook” olmak istemediğini söyledi. Borsanın sonunda Google gibi olmayı hedeflediğini ve Web3 için bir dizi araç sağladığını ekledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’sundan BTC ve Altcoin Yorumu: Dipleri Alın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!