Deutsche Bank’tan Dikkat Çeken Bitcoin Yorumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar artık sadece eşler arası basit bir yazılım olmaktan çok uzakta. Günümüzde küresel düzenleyicilerin odak noktası olan, bankların dilinden düşürmediği devasa bir sektör hâline gelen kripto ve lideri Bitcoin, artık hayatımızın bir parçası hâline gelmeye başladı. Son olarak Deutsche Bank‘tan Bitcoin için fiyat tahmini ve yorum geldi.

Deutsche Bank: Bitcoin Altından Ziyade Elmas Gibi

Kripto para piyasası 3 trilyon dolarlık altın günlerinden gerilemiş durumda. Özellikle lider kripto Bitcoin’in (BTC) son 1 ay içerisinde yüzde 40 değer kaybetmesi, diğer kriptoları da oldukça etkiledi. Bloomberg‘in yakın tarihli bir raporuna göre, çok uluslu bir Alman yatırım bankası olan Deutsche Bank, Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 28.000 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor.

Mütevazı ve iyimser bir tahminin olarak görülen bu açıklamaların arkasındaki mantık, hisse senedi piyasasının yıl sonuna kadar kısmen toparlanabileceği yönündeki görüşler. Deutsche Bank, teknoloji ağırlıklı Nasdaq 100 ile güçlü bir korelasyon nedeniyle, Bitcoin’in ABD hisse senetleriyle birlikte toparlanmasının muhtemel olduğunu söylüyor.

İlginizi çekebilir: SEC, Grayscale’in Bitcoin ETF Teklifini Reddetti

Bununla birlikte asıl dikkat çeken açıklama ise Deutsche Bank’ın Bitcoin için yaptığı tanımlama oldu. Öyle ki Deutsche Bank analistleri Marion Laboure ve Galina Pozdnyakova, Bitcoin’in altından çok bir elmas olduğunu dile getirdi:

“De Beers bir üründen ziyade bir fikir pazarlayarak, son seksen yıldır hakim oldukları, yılda 72 milyar dolarlık elmas endüstrisi için sağlam bir temel oluşturdu. Elmaslar için kullanılan bu durum, Bitcoin dahil birçok mal ve hizmet için de geçerlidir” 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deutsche Bank’tan Dikkat Çeken Bitcoin Yorumu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!