Yatırım Şirketi Cypherpunk Holdings, Bitcoin ve Ethereum Sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde kripto para piyasası oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bununla beraber birçok şirkette bu durumdan en şekilde etkilenmenin yollarını arıyor. Son olarak Kanada merkezli yatırım şirketi Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasa risklerini ortadan kaldırmak için Bitcoin ve Ethereum sattı.

Cypherpunk, Bitcoin ve Ethereum Satışı Gerçekleştirdi

Cypherpunk Holdings (HODL), mevcut piyasa risklerini ortadan kaldırmak için tüm Bitcoin ve Ethereum varlıklarını sattı. Söz konusu şirket, 205.8209 Ethereum’u 293.000 dolara 214.7203 Bitcoin’i (BTC) yaklaşık 6.09 milyon 4,7 milyon dolara sattı. Yapılan son açıklamalara göre; satışlardan toplam 6.38 milyon 5 milyon dolar gelir elde edildi.

Bunun yanında şirket, elinde 18.16 milyon 14,1 milyo dolar nakit ve stabilcoin bulunduğunu ve ayrıca 30 günlük geri ödeme bildirimi ile yapılandırılmış ürünlere yaklaşık 1,93 milyon 1.5 milyon dolar tahsis edildiğini de sözlerine ekledi.

İlginizi çekebilir: Kripto Paralarda Yaşanan Düşüş, Kuzey Kore’yi de Etkiledi

Ek olarak Cypherpunk Başkanı ve CEO’su Jeff Gao, şirketin tüm Bitcoin ve Ethereum varlıklarını elden çıkarma kararının, yatırımcılar için giderek daha riskli hale getiren artan piyasa oynaklığının hemen ardından geldiğini söyledi.

Gao, yaptığı açıklamada ise şu noktalara vurgu yaptı:

En ihtiyatlı yaklaşımın, oynaklık ve likidite bulaşmasının mantıklı bir sonuca varmasını beklerken kenarda oturmak olduğuna inanıyoruz. Olasılıklar dengesinde, para çekme işlemlerine ‘geçici’ askıya alma uygulayan zincirlerin sayısının arttığına dair raporlar olarak, daha düşük seviyelere giden yolu açan daha zayıf fiyat hareketi görüyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Şirketi Cypherpunk Holdings, Bitcoin ve Ethereum Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!