Polkadot, Yeni Yönetim Önerisini Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlı olduğu ağları Blockchain ile bağlayan ve tamamen merkeziyetsiz bir internet zinciri kuran Polkadot ağı, Gov2’yi, konunun son profesyonel denetimi sonrasında Kusama’da başlatacak.

Polkadot Yeni Yönetişimi Gov2’yi Duyurdu

Polkadot (POL) kurucusu Gavin Wood, DOT ekosistemi için yeni nesil yönetişim olan Gov2’nin duyurusunu yaptı. Sadece v2 Kusama’da test edildikten sonra, Polkadot ağının oy kullanması için bir teklif sunulacak. Şirket tarafından yapılan basın açıklamasına göre, yeni yönetişim sistemi, sistemdeki toplam hissenin yüzde 50’sinin nihayetinde sistemin geleceğini yönlendirebilmesi gereken orijinal ilkeden ayrılma niyeti içinde değil. Bununla birlikte tokenların sisteme daha uzun süre kilitlemek isteyen kullanıcılara daha fazla ağırlık sunmayı amaçlayan Polkadot’ta tanıtılan referandum oylamasını da duyurdu. Şirket açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlginizi çekebilir: ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi, Blockchain Semineri Düzenliyor

Yeni yönetişim sisteminin en farklı olduğu nokta, sistemin alabileceği toplu kararların sayısını önemli ölçüde artırmak için referandumların yansımalarını daha kapsamlı ve çevik hale getirerek günlük karar almanın pratik araçlarını nasıl yönettiğidir.

Yeni sistemle birlikte Polkadot (POL) ağını kullanan tüm kullanıcılar istedikleri zaman bir dizi referandum başlatabilecek ve herkes bu referanduma oy verebilecek. Herhangi bir sınırlamanın olmadığı bu referandum özelliğinin daha az yavaş işlemesi için Gov2, referandum sürecine bazı özellikler ekliyor. Bu özelliklere göre bir referandumun karar verme aşamasına geçmeden önce bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Yeni yönetişimin neler getireceğinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Polkadot, Yeni Yönetim Önerisini Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!