Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düşerken Kripto Piyasaları 2 Günde 60 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm manzara bir kez daha kırmızıya döndüğünden, kripto piyasa değeri iki gün içinde 60 milyar doların üzerinde değer kaybetti.

Dün gıpta edilen 20.000 dolarlık çizginin üzerinde kalmaya uğraştıktan sonra, Bitcoin bugün erken saatlerde altına düştü. Çoğu altcoin, ETH, SOL, DOGE ve SHIB’de kayda değer kayıplarla bir kez daha günlük ölçekte kırmızıda iyi durumda.

Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düştü

Bitcoin geçen hafta yakın zamanda kaybedilen değerin bir kısmını kurtarmaya çalıştı ve 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 dolardan 21.000 dolara sıçradı. Bu seviyeyi, boğaların 21.800 doların biraz üzerinde 10 günün en yüksek grafiğini çizmesiyle sonuçlanan bir yükseliş başlatmadan önce hafta sonunun çoğunda korudu.

Bununla birlikte, Bitcoin yukarı doğru devam edemedi ve 21.000 doların biraz altına geri çekildi. İlerleyen saatlerde bu seviyeyi geri almaya çalıştı ancak yolda durduruldu.

Bu nedenle, 20.000 dolara düştü ancak dün üzerinde kalmayı başardı. Ancak bugün durum değişti ve Bitcoin, saatler önce bu yuvarlak numaralı dönüm noktasının altına düştüğünü gördü. Şu an itibariyle, bu çizgide de işlem görüyor ve piyasa değeri 400 milyar doların altına düştü.

Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düşerken Kripto Piyasaları 2 Günde 60 Milyar Dolar Kaybetti! 3

Altlar Kırmızı Renge Bürünüyor

Çoğu altcoin BTC’yi takip etmeye devam ediyor, bu da neredeyse tüm grafiklerde kırmızının belirgin olduğu anlamına geliyor.

Ethereum, hafta sonu 1.200 doların üzerine çok günlü bir rekor kırdı, ancak o zamandan beri 100 doların üzerinde kaybetti. Günlük %6.5’lik bir düşüş, ikinci en büyük kriptoyu şu anda 1.130 dolara itti.

BNB, %7,5’lik bir düşüşün ardından 220 dolara düştü. Daha benzer ve hatta daha kötü düşüşler Ripple, Solana, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu’da görülüyor.

Cardano, Tron ve LEO da, bugünkü düzeltmeyi biraz daha iyi almış olsalar da kırmızıdalar.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinler benzer pozisyonlardayken, tüm kripto varlıklarının genel piyasa değeri 900 milyar dolara düştü. Bu, metriğin iki gün içinde 60 milyar doların buharlaştığını gördüğü anlamına geliyor.

kriptoparapiyasa allcoins 19Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düşerken Kripto Piyasaları 2 Günde 60 Milyar Dolar Kaybetti! 4

Sektör ve Altcoin Haberleri

Compass Mining’in CFO’su ve CEO’su, şirketin elektrik faturalarının bir kısmını ödeyemediğine dair raporların ortaya çıkmasından sonra istifa etti.

CryptoCo, 15 kripto para birimini Kazan programından kaldırırken yalnızca üç yenisini ekledi.

Rusya hükümeti, kripto yayıncıları için belirli vergi muafiyetlerine izin veren bir yasa taslağını onayladı.

CoinFLEX, 47 milyon dolarlık bir token kurtarma planı başlattı ve Roger Ver’i 47 milyon dolarlık USDC marj çağrısında temerrüde düşmekle suçladı.

Celsius’un arkasındaki ekip, şirketin CEO’su Alex Mashinsky’nin ABD’den kaçmaya çalıştığı yönündeki söylentileri yalanladı.

Harmony’den 100 milyon dolar çalan hacker, beyaz şapka teklifini reddetti ve gelirleri aklamaya başladı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düşerken Kripto Piyasaları 2 Günde 60 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!