Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası şu anda toparlanmak için çok çalışıyor. Ancak satış baskısı açıkça daha güçlü. Ve Dogecoin bir sonraki kurbanı olabilir.

İlginç bir şekilde, net bir gösterge ortaya çıkmadı, ancak DOGE önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç kırmızı mum daha görebilir.

Dogecoin’in Yeni Yörüngesi

Meme jetonunun 14 ayın en düşük seviyesi olan 0.049 $’a düşmesinden sadece birkaç gün sonra, DOGE tekrar düşüşe geçebilir. Böyle bir durumda, bir fiyat düşüşü son zamanlarda tanık olduğu %46.23’lük artışı geçersiz kılacağından, yatırımcılarını ağın bir parçası olmaktan ciddi şekilde vazgeçirecektir.

Düşüşün ipuçları, konsolide olan piyasadan ve Dogecoin’in %92’lik kademeli düşüşle sonuçlanan düşüş trendini yeniden test etmesinden geliyor.

Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı! 5

Parabolik SAR, basın zamanında 0,07 dolardan işlem gördü. Piyasada aktif bir yükseliş trendinin göstergesidir. Ancak Ortalama Yön Endeksi (ADX), yükseliş trendinin gücünü kaybettiğini gösteriyor.

İkinci gösterge 25.0 eşiğinin altına düştüğünde, yükseliş trendi düşüş trendine dönüşebilir ve bir fiyat düşüşü gerçekleşecektir.

Şimdi, göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) yükseliş olmaması da ona fazla destek sağlamayacak.

Bu, yaklaşık bir yıldır kayıplara maruz kalan yaklaşık iki milyon DOGE sahibi için yıkıcı olacak.

Dogecoin, 2022’nin başından beri yatırımcılarını pek teşvik etmedi. Ortalama işlem hacmi sadece bu yıl 10 milyar dolardan 1 milyar dolara düştü.

Son üç ayda daha da değer kaybeden DOGE sahipleri, en fazla ortalama 400-500 milyon dolar değerinde arz etrafında hareket ediyor.

dogecoin Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı! 6

Buna ek olarak, Dogecoin günlük bazda yaklaşık 1 milyon dolarlık çekim tasfiyeleriyle karşı karşıya. 19 Haziran’daki zirvesinde, 5,71 milyon dolarlık kısa vadeli sözleşmeler tasfiye edildi.

dogecoin Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı! 7

Bu nedenle, yatırımcılardan asgari düzeyde destek alan DOGE, düşüş eğilimine karşı kolay bir mücadele beklememelidir. Ancak DOGE sahipleri yakında başka bir fiyat düşüşü bekleyebilirler.

dogecoin Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı! 8

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
32

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Açığa Çıkmayı Planlayan Dogecoin Yatırımcıları Bu Fırsatı Kaçırmamalı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!