KPMG metaverse alanına 30 milyon dolar ile giriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Dörtlü muhasebe şirketi KPMG, çalışanları ve müşetilerinin dijital çağda büyüme fırsatlarını yakalayabilmeleri için kurduğu ilk metaverse iş birliği merkezini duyurdu.

KPMG, metaverse alanına çalışanları, müşterileri ve diğerlerini Web3 ile bağlayacak yeni bir iş birliği merkeziyle giriyor. Şirket, “imza girişimi” olarak tanımladığı metaverse merkezi ile birlikte Web3 deneyimlerine bu yıl toplamda 30 milyon dolar yatırım yapacak.

Fortune’un haberine göre yeni merkez eğitim, iş birliği, alıştırma, etkinlikler ve atölye çalışmaları odaklı olacak. KPMG İşletme İnovasyonu ABD Başkanı Cliff Justice, mevcut durumda bu işler için kullanılan merkezi inşa etmek ve zamanla büyütmek için yeni kişiler işe almayı planladıklarını açıkladı.

Şirketin uzun vadeli hedefinin ise metaverse’ün sağlık, tüketim, perakende, medya ve finansal hizmetler gibi diğer potansiyel kullanım alanlarını keşfetmek olduğu belirtildi.

Global spending in the #metaverse could reach $5 trillion by 2030❗
#eCommerce and #VirtualAdvertising are expected to be the main source of income in the space.

What do you think❓

Read the full @McKinsey report on @Cointelegraph https://t.co/zrakjjxoja pic.twitter.com/yfwDFHyAkw

— THE RELEVANCE HOUSE. (@RelevanceHouse) June 28, 2022

KPMG ABD COO’su Laura Newinski, şöyle belirtti:

“Metaverse bir piyasa fırsatı, yetenekleri yeniden işe alma yolu ve dünya genelinden insanları yeni iş birlikçi deneyim ile birbirine bağlama yöntemi.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
KPMG metaverse alanına 30 milyon dolar ile giriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!