Bitcoin 12 Ay Boyunca Bu Seviyelerde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakından izlenen bir kripto analisti, önümüzdeki hafta için altcoin’ler konusunda iyimser ve mevcut momentumlarını sürdüreceklerini tahmin ediyor. Analist ayrıca, Bitcoin (BTC)’nin önündeki 1 yıllık yol haritasını çıkarıyor.

DonAlt’a göre, kripto piyasası ile S&P 500 korelasyonu devam ediyor

Yeni bir strateji oturumunda, başarılı tahminleriyle tanının DonAlt takma adlı analist, 411.300 Twitter takipçisine, kripto piyasası yorumlarını paylaşıyor. Analist, kripto piyasasının hala S&P 500 ile ilişkili olduğuna inandığı için borsayı yakından izlediğini söylüyor. Analistin isabetli tahminlerine Kriptokoin’com’un bu makalesinden bir göz atmanız mümkün.

Kripto analistine göre, S&P 500, 3.600 civarında bir aylık destek seviyesinden sıçradı. Buradan hareketle analist, endeksin bu hafta toparlanmaya devam edeceğini tahmin ediyor. DonAlt görüşlerini desteklemek amacıyla şu açıklamayı yapıyor:

S&P 500 şimdi dirençle karşılaşmaya başlıyor. Ancak dürüst olmak gerekirse, bu direnci kısa kesmek istemem. Bunun, bir arıza yaşadığımız ve hemen, neredeyse dolu, saran bir mum olduğu gerçeğine dayandığını sanmıyorum. Buradaki direnişi kapatsak bile önümüzdeki haftanın yükselişe geçebileceğini düşünüyorum.

BitcoinKaynak: DonAlt / YouTube

“Bu, hem altcoin’ler hem Bitcoin için iyi gelecek”

DonAlt’a göre, bu hafta sürekli bir S&P 500 sıçraması, kripto varlıkları, özellikle de altcoin’ler için iyiye işaret ediyor. Bu bağlamda analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Bu, ister altcoin’ler ister Bitcoin olsun, herhangi bir kripto para çantası için iyi olacak. Bitcoin de haftalık destekten sıçradı. Dediğim gibi, umarım yukarı kıvrılır, yavaş yürür. Dahası altcoin’ler füze gibi fırlar.

“Bitcoin (BTC) önümüzdeki bir yıl boyunca bu aralıkta işlem görecek”

Bitcoin’e bakan kripto stratejisti, BTC’nin 20.000 dolar civarında konsolide olmaya devam etmesini bekliyor. Ayrıca, bunun altcoin’lerin ralliye devam etmesi için kapıları açtığını ifade ediyor.

DonAlt, BTC hakkındaki uzun vadeli görüşlerini de açıklıyor. ‘”Bir tahminde bulunmam gerekirse” diyen analist, Bitcoin’in önümüzdeki 12 ay boyunca 18.000 ile 34.000 dolar arasında işlem yapacağını tahmin ediyor.

BitcoinKaynak: DonAlt / YouTube

CoinMarketCap verilerine göre, lider kriptonun piyasa değeri 396 milyar dolar seviyesinde. Ayrıca, basın zamanında Bitcoin, günlük bazda %2,73 kayıpla 20.740 dolardan işlem görüyor.  Lider kripto para geçen yıl Kasım ayının başlarında yaklaşık 69 bin dolarlık ATH seviyesine yükseldi. Bununla birlikte, özellikle enflasyonla mücadele için şahinleşen Fed’in attığı adımların ardından sert düşüler gördü. Bitcoin mevcut durumda, zirvesinden %70 uzakta duruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 12 Ay Boyunca Bu Seviyelerde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!