Bitcoin 10 Günün En Yüksek Seviyesine Ulaştı, Dogecoin %9 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin bugünün en etkileyici kazancı olurken, Bitcoin 10 gün içinde en yüksek fiyat etiketine ulaştı.

Bitcoin son 24 saat içinde tırmanmaya devam etti ve 22.000 doların hemen altında on günün en yüksek seviyesine ulaştı. %9’un üzerinde artan Dogecoin hariç, altcoinlerin çoğu aynı zaman diliminde hafifçe geri çekildi.

Bitcoin 22 Bin Dolardan Reddedildi

Geçen Pazar günü 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 dolara düştükten sonra, birincil kripto para birimi Pazartesi günü toparlanmaya başladı ve imrenilen 20.000 dolarlık çizgiyi hızla geri aldı. Sonraki birkaç gün içinde birkaç kez altına daldı ama daha uzun süre kuzeyde kaldı.

Boğalar onu daha da yukarı itmeye çalıştı, ancak BTC hafta ortasında 21.500 dolardan durduruldu. Bununla birlikte, son 24 saat içinde daha da yüksek bir fiyat etiketi gören başka bir artış geldi.

Hafta sonu boyunca çoğunlukla sakin kaldıktan sonra, Bitcoin saldırıya geçti ve 21.900 $’a (Bitstamp’ta) ulaştı. Bu, BTC’nin 16 Haziran’dan bu yana gördüğü en yüksek fiyat çizgisi oldu.

Ancak, orada reddedildi ve saatler içinde 1.000 doların üzerinde geri çekildi. Şu an itibariyle, bir miktar zemin kazandı ve 21.000 doların üzerinde duruyor. Piyasa değeri 400 milyar doların üzerinde kalırken, altcoinler üzerindeki hakimiyet hala %42,5’te.

Bitcoin 10 Günün En Yüksek Seviyesine Ulaştı, Dogecoin %9 Yükseldi! 3

Bitcoin’e benzer şekilde, çoğu altcoin hafta sonu boyunca nispeten sakin kaldı. Bununla birlikte, bu haftanın başlangıcı, kırmızıda art arda 11 haftalık mumdan oluşan en uzun negatif serisini kırmayı başardığı için Ethereum için bazı iyi haberler getirdi.

Bu, ETH’nin son yedi gün içinde 300 dolardan fazla toparlanıp 1.200 doların üzerine çıkmasından sonra oldu.
Günlük ölçekte, çoğu alt, yine de biraz kırmızıdır. Buna Ripple, Cardano, Solana, Polkadot ve son zamanlardaki yüksek uçuş yapan Shiba Inu dahildir.

Buna karşılık, TRON yaklaşık %6 arttı ve 0,07 dolara yaklaştı. Dogecoin, gösteriyi daha büyük kap altlarından çaldı ve %9 arttı. Sonuç olarak, DOGE şu anda 0,08 dolara yakın.

Kripto para piyasası değeri de günlük ölçekte sakin kaldı ve 950 milyar doların biraz üzerinde bulunuyor.

bitcoinBitcoin 10 Günün En Yüksek Seviyesine Ulaştı, Dogecoin %9 Yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
26

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 10 Günün En Yüksek Seviyesine Ulaştı, Dogecoin %9 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!