Avrupa Birliği’nden Stablecoin Mevduatlarına Faiz Ödenmesi Yasağı Kararı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Birliği’nden Stablecoin mevduatlarına faiz ödenmesi yasağı kararı. Avrupa Birliği, kripto para platformları tarafından stablecoin mevduatlarına faiz ödenmesini yasaklama kararı aldı

Unstoppable Finanse DeFi strateji başkanı Patrick Hansen, AB vekillerinin algoritmik stablecoin’ler için katı yasal kriterler oluşturacağının sinyalini verdi. Avrupa Parlamentosu, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Birliği Konseyi temsilcilerinin 30 Haziran’da bir araya gelmesinden sonra karar kamuoyuna açıklanacak.

Konferanstaki toplantı, kripto para birimini düzenleyen MiCA (Kripto Varlıklarda Piyasalar) faturasıyla ilgili bir dizi toplantının en sonuncusudur. Hansen’in görüşüne göre, yalnızca küçük ayrıntılar açıklığa kavuşturulmayı gerektiriyor çünkü ana konular her düzeyde anlaşma kapsamında yer alıyor.

Hansen, AB Komisyonunun NFT ile ilgili ek düzenlemeleri duyurmaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Bu düzenlemenin amacı, NFT platformlarının benzersiz lisanslar almasını gerekli kılmaktır.

Hansen, Bitcoin yasağının şu anda dikkate alınmadığını açıkça belirtti. Yine de AB, her dijital öğe için benzersiz gereksinimler oluşturmak istiyor. Henüz değerlendirilmese de Avrupa Komisyonu DeFi sektörüyle ilgili ayrı bir çalışma yayınlamayı planlıyor. 2023’te DeFi’yi denetlemek için bir pilot proje planlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avrupa Birliği’nden Stablecoin Mevduatlarına Faiz Ödenmesi Yasağı Kararı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!