STEPN’in GMT’si, Mevcut Kullanıcıların Bağlılığı Sayesinde %35’lik Bir Artış Kaydetti, Ancak Hepsi Bu Kadar Değil…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kişinin sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye kararlı olması gerekir. Yoksa bütün çabalar boşa gider. Popüler kazan-kazan uygulaması STEPN için durum tam olarak budur.

STEPN

GMT, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %81 düşerken, ödül tokeni sadece iki aylık bir sürede %98 düştü. STEPN’i takip eden son talihsiz olaylar, yaklaşan başarısızlık konusunda şüphecileri haklı çıkarıyor gibi görünüyor.

Hatta birçoğu şu soruyu sordu: Kazanmak için hareket öldü mü?

İşte Cevap 

Web 3.0 yaşam tarzı uygulaması STEPN’in yönetim simgesi olan GMT, geliştiricilerin uygulamayı güncellemesinden ve bazı hataları düzeltmesinden sonra son 24 saat içinde %35 oranında  işlem görüyor. Yapılan iyileştirmeler,  yeni bir yazma mekanizması sunan ağ ile spor ayakkabı NFT’lerinin geri dönüşüm sorunlarını içeriyordu. Bu, aynı kalitede beş spor ayakkabıyı bir sonraki daha yüksek kalitedeki bir spor ayakkabıda sentezleme olanağını sağladı.

STEPN, Solana ve Binance Akıllı Zincir ağlarını kullanan bir mobil uygulamadır. Kullanıcılar, SOL veya BNB’de değişen nadirlik ve özelliklere sahip NFT spor ayakkabı satın alırlar. Daha sonra kullanıcılar, hareket halindeyken kripto para kazanmak için aynı şeyi kullanır.

Şimdi değişiklikler göz önüne alındığında, GMT, jetonu 1,07 $ işaretine taşıyan CoinMarketCap’e göre %33’lük bir artış kaydetti. Token, son yedi gün içinde büyük ticaret hacmine tanık oldu. Traderlar ve yatırımcılar platforma ilgi gösterdi, bu nedenle artış oldu.

STEPN’in GMT’si, Mevcut Kullanıcıların Bağlılığı Sayesinde %35’lik Bir Artış Kaydetti, Ancak Hepsi Bu Kadar Değil… 3

Ancak söz konusu hacim, toplam işlem hacmi ile karşılaştırıldığında önemsiz kalmaktadır. Ancak bu, kullanıcıların amaca olan bağlılığını tam olarak engellemedi. Aslında, NFT tabanlı egzersiz uygulaması her ay üç milyon aktif kullanıcı topladı. Evet, günlük yeni kullanıcı sayısı ortalama 2500’e düştü. Ancak sadık kullanıcılar jetonu ayakta tuttu.

stepnSTEPN’in GMT’si, Mevcut Kullanıcıların Bağlılığı Sayesinde %35’lik Bir Artış Kaydetti, Ancak Hepsi Bu Kadar Değil… 4

Bir haftada, mevcut kullanıcılar burada gösterildiği gibi 27k ila 15k arasında değişen etkileyici sayılara ulaştı. Ek olarak, STEPN, Twitter’daki duyurusunda, yeni bir alanın gelebileceğini ima etti; bu, etkin bir şekilde, yardımcı program belirteci GST’nin başka bir blok zinciri tarafından benimsenmesi anlamına geliyor.

Önümüzdeki Kolay Bir Yolculuk Değil…

Bahsedilen platform gerçekten de oyuncuların oluşturulan jeton sayısını şişirmek için botlar ve GPS sahtekarlığı kullandığı spam hesaplarının ve DDoS saldırılarının hedefiydi. Ayrıca, saldırılar platformda saatlerce kapalı kalma süresine neden oldu. Olay, kullanıcılar kadar fiyatı da dalgalandırdı.

Bunun yanında pazardaki rakipler de arttı. Walken ve Sweatcoin biçimindeki rakipler, kazanma hatası olarak GameFi topluluğunu sert bir şekilde vurdu.

Walken’in $WLKN tokeni 21 Haziran’da piyasaya sürüldü ve lansmanından bu yana %750 arttı. Oyun, kazançları optimize etmek için NFT’leri kullanan STEPN’e benzer mekaniklere sahiptir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
STEPN’in GMT’si, Mevcut Kullanıcıların Bağlılığı Sayesinde %35’lik Bir Artış Kaydetti, Ancak Hepsi Bu Kadar Değil…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!