Ethereum 1.2 Bin Doları Test Geliyor, Bir Geri Dönüş Kapıda mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası son zamanlardaki keskin çöküşünden sonra toparlanıyor. Altcoinler ve Ethereum, son günlerde Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Alıcılar fiyatı 1.000 doların üzerinde tutabildi. Ancak bu yükseliş trendi makro açısından daha uzun sürebilir mi?

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Ethereum, şu anda direnç görevi gören günlük zaman diliminde önemli destek seviyelerini kırdı. 1.300 dolar, 1.500 dolar ve 1.700 dolarlık yatay seviyeler, Ethereum kurtarma için potansiyel bir zorluktur. Bu arada, alçalan çizgi ile yatay direncin (sarı) 1.700 dolarda kesişmesi bir direnç bölgesi (kırmızı) yarattı. Boğaların hala kısa vadede piyasayı kontrol etmeye kararlı olduğunu varsayalım. Bu durumda, 1600 ile 1700 dolar arasındaki aralık güçlü bir engel gibi görünüyor.

Düşüş senaryosunda, Ethereum bölgede 700-900 dolar civarında güçlü bir desteğe sahip. Piyasanın artık katalizör olarak pozitif bir dış güce ihtiyacı var. ETH 2.0 birleştirmesi, dikkate alınması gereken en olası olay gibi görünüyor.

Temel Destek Seviyeleri: 900$ & 700$

Temel Direnç Seviyeleri: 1300$ & 1500$ & 1700$

Ethereum 1.2 Bin Doları Test Geliyor, Bir Geri Dönüş Kapıda mı? 4

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1335
$ MA50: 1734 $
MA100: 2401 $
MA200: 3040 $

ETH/BTC Grafiği

BTC’ye karşı durum farklı görünüyor. Belirtildiği gibi, altcoinler son zamanlarda BTC’den daha iyi performans gösterdi ve bu grafikte de açıkça görülüyor. Alıcılar, 0,058 BTC’de yatay dirençle ilerleyebildi. Ancak, genel yapı hala düşüşte. Boğalar, fiyatı 0.065 BTC’de yatay direncin üzerine itemezse, trendde bir değişiklik beklenemez.

Temel Destek Seviyeleri: 0,050 BTC ve 0,0,045 BTC
Temel Direnç Seviyeleri: 0,055 BTC ve 0,06 BTC

ethereum Ethereum 1.2 Bin Doları Test Geliyor, Bir Geri Dönüş Kapıda mı? 5

Zincir Üzerinde Analiz

Fon Holding

Tanım: Tröstler, ETF’ler ve fonlar gibi dijital varlıkların sahip olduğu toplam madeni para miktarı – bu, dolaylı yatırım veya ETH talebi için bir vekildir.

Şu anda, 2021 ve 2022’nin başlarındaki dalgalanmalar sırasında sabit olan tuttukları coin sayısı, ilk aşağı yönlü dalgada arttı. Muhtemelen bu fiyat düşüşünü o zaman satın almak için bir fırsat olarak gördüler. Ama sonra, makroekonomik kötü haberlerin açıklanması ve resesyon korkuları ile arzları iki yılın en düşük seviyesine ulaştı.

ethereum Ethereum 1.2 Bin Doları Test Geliyor, Bir Geri Dönüş Kapıda mı? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 1.2 Bin Doları Test Geliyor, Bir Geri Dönüş Kapıda mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!