Bitcoin 7 Gün İçinde Bu Seviyeleri Görebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu anda yatırımcılar, Bitcoin hakkında iyimser olmak için çok az nedene sahip. Fiyat 20.000 dolar civarında sabit kalırken, çeşitli on-chain indikatörlerde olumsuz sinyaller veriyor. Ancak, uzun vadede piyasa düşüşte görünse de, önümüzdeki hafta kısa bir rahatlama görülebilir.

Bitcoin analizleri önümüzdeki hafta için neler söylüyor

Bitcoin fiyatı henüz 22.000 doların üzerinde kalıcılık sağlamadı. Bu esnada, çeşitli on-chain indikatörlerde negatif hale geliyor. Uzun vadeli piyasanın daha fazla düşüş öngörmesine rağmen, önümüzdeki hafta geçici bir rahatla olabilir. Bu arada, hafta sonu dalgalanmasını tetikleyecek pek çok iyileşme belirtisi yok.

Santiment’e göre, piyasada artık daha aktif benzersiz Bitcoin adresleri var. Benzer bir farlılığı en son Aralık 2020’de gördük. Bu da büyük bir yükseliş beklentisini güçlendiriyor. Aynı zamanda BTC, 2017’deki 20.000 dolarlık önceki rekorunu kırdı. Bir başka cesaret verici işaret, Bitcoin balinaları tarafından yapılan Coinbase para çekme sayısıydı. Coinbase’deki ortalama Bitcoin çıkışları, bu yazı itibariyle dokuz yılın en yüksek seviyesine yükseldi.

“Piyasa çökmeye devam edecek”

Ancak, genel olarak ortalama mevduatın da çok daha yüksek olduğunu hatırlamak önemlidir. Öte yandan, madencilerin satışları arttı. Birçok analist, çöküşün nedeninin madencilerden kaynaklanacağını söylüyor. Analist, tarafsız bir bakış açısıyla BTC’nin aşağıdaki gibi tepki vermesini bekliyor.

Analistler, Bitcoin fiyatında önümüzdeki hafta hangi seviyeleri bekliyor?

“Moonshot” terimi bu durumda kötüye kullanılmaktadır. Bununla birlikte, 23.030 dolar eşiğini yeniden test etmek yine de faydalı olacaktır. BTC, değerinin şimdi toparlandığı mevcut yukarı yönlü engeli (sarı çizgi) aşarsa durum iyileşecektir. Güçlü bir yükselişin ardından destekteki düşüş, değerinin 30.000 doların altına düşmesine neden olabilir.

Bu Hafta Bitcoin İçin İzlemeniz Gereken Olaylar ve Metrikler!

Bitcoin hala ATH seviyesinin yaklaşık %50 altında olsa bile zararların telafi etmek için şansı var. 17.000 – 20.000 dolar fiyat aralığı, tarihsel olarak Bitcoin için daha aktif işlem aralıklarından biri olmuştur. Bitcoin bu hafta herhangi bir noktada değişebileceğinden hafta sonu, analistlere göre fırsatları planlamak için çok önemli bir zaman olabilir. Bununla birlikte, piyasanın çoğunlukla olumsuz olduğunu ve yatırımcılar için risk yönetiminin çok önemli olduğunu belirtmekte fayda var.

Geçiş ayı piyasası döngüleri

Aşağıdaki grafikte, Bitcoin’in ATH seviyelerinden sonra kaç gün içinde dip bulduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, geçmişin tanık olduğu gibi, BTC her zaman düşüş eğilimine tanık olduktan sonra en üst sıralarda yer aldı.

Bitcoin 7 Gün İçinde Bu Seviyeleri Görebilir

Glassnode’a göre, geçmiş ATH süresi Nisan 2021 ATH’sinden 435 gün ve Kasım 2021 ATH’den 227 gün olarak gerçekleşti. Bu, mevcut ayıyı tarihsel ayı normlarına sıkıca yerleştirdi.

Bununla birlikte, BTC’nin adres etkinliği ile fiyat arasındaki farklılık, Aralık 2020’den bu yana en iyimser seviyeye işaret etti. Bunu düşünün – ağda etkileşime giren benzersiz adreslerin sayısı, o zamandan beri %70’lik bir fiyat düzeltmesinden sonra göründüğü kadar düşmedi. Kasım.

Bitcoin 7 Gün İçinde Bu Seviyeleri Görebilir

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, aktif adresler ile fiyat arasındaki fark en son Aralık 2020’de bu kadar yüksekti. Bu da fiyat artışının mümkün olduğunu gösteriyor. Ek olarak, Bitcoin de önemli balina işlemleri kaydetti. Yalnızca, büyük paydaşların FUD ve enflasyona rağmen Bitcoin üzerinde istekli olabileceğini gösterir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 7 Gün İçinde Bu Seviyeleri Görebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!