Aspen Creek Digital, Colorado’da Bitcoin Madencilik Tesisi Açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketleri artan rekabet ortamında yaptığı yeni çalışmalar ile rakiplerinin bir adım önüne geçmek için yarış içerisine giriyor. Son olarak Bitcoin madencisi Aspen Creek Digital Corporation, Colorado’da Galaxy Digital’in barındırma istemcisi olduğu 6 megavatlık yeni bir tesis açtı.

Aspen Creek Digital’in İlk Güneş Enerjisi Bitcoin Madencilik Tesisi

Aspen Creek Digital Corporation, arkasında 10MW’lık bir güneş enerjisi çiftliği ile birlikte bulunan 6MW’lık Yüksek Performanslı Bilgi İşlem Merkezi olan ilk Bitcoin madencilik tesisinin faaliyete geçtiğini duyurdu.

Aspen Creek Digital Corporation CEO’su Alexandra DaCosta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

İlginizi çekebilir: Bitcoin’in Madencilik Zorluğu Yüzde 2,35 Azaldı

Son piyasa oynaklığı, temel stratejimizin önemini gösterdi: bitcoin madenciliğinde ana girdi olarak gücü kontrol etmek. ACDC, operasyonlarımızı güçlendirmek için sürdürülebilir bir yenilenebilir enerji kaynağı yaratmak ve yenilenebilir enerjileri koymak olan basit bir öncül akılda tutularak kuruldu. 

Yeni Colorado tesisinde kendi kendine madenciliğin yanı sıra şirket, Galaxy Digital‘den madencilik makinelerine de ev sahipliği yapıyor.

Son olarak Galaxy’nin madencilik başkanı Amanda Fabiano ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Madencilik hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olmak için güçlü bir operasyonel geçmişe sahip ekosistem oyuncularıyla çalışmaya kararlıyız.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aspen Creek Digital, Colorado’da Bitcoin Madencilik Tesisi Açtı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!