24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, Haziran ayında fiyatın 1.000 doların altına düşmesiyle çok sancılı bir dönem geçirdi. Ancak bu düşüşler alıcıları geri getirdi ve son yedi gün içinde ETH %9 arttı. Bu yazının yazıldığı sırada ETH, kilit destek seviyesinin üzerinde rahatça oturuyor.

Bu fiyat hareketi, potansiyel hedefleri 1.420 $ ve 1.700 $ olan önemli bir rahatlama rallisine dönüşebilir. Bu seviyelere ulaşılırsa direnç görevi görecektir. Şimdilik, ETH daha yüksek dipler yapıyor ve momentum yükselişte. Günlük zaman dilimindeki MACD de dün yükseliş tarafına geçti ve bu da bu önyargıyı doğruluyor.

Buna rağmen, birçok piyasa katılımcısı fiyatın yükselmesi konusunda şüpheci olmaya devam ediyor, ancak bu kadar uzun bir düzeltmeden sonra bu kimseyi şaşırtmamalı. Ayı piyasaları sırasındaki ralliler, özellikle fiyat Mart ayından bu yana düşüş eğilimindeyken önemli olabilir.

24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana 6

Ripple (XRP) Analiz

XRP bu hafta güçlü bir performans sergiledi ve son yedi gün içinde %19,5 arttı. Bu son yükseliş, kripto para birimini 0,38 dolardan kilit dirence götürdü. Direnişi fazla dikkate almadan devam ettiğini görmek oldukça etkileyici olurdu.

Geçen haftaki çöküş sırasında XRP 0,30 dolardan iyi bir destek buldu ve mevcut rallisi için güçlü bir pivot görevi gördü. Günlük zaman dilimindeki kısa vadeli göstergeler de yükselişe geçti ve RSI 50 puanın üzerine çıkarak onu yükseliş tarafına yerleştirdi.

İleriye baktığımızda, en büyük soru, XRP’nin kilit direnci kırmayı başarıp başaramayacağıdır. Eğer öyleyse, alıcılar fiyatı 0,5$ civarına çekebilir ve bu da Haziran ayındaki kayıpları tamamen telafi edebilir.

analiz24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana 7

Cardano (ADA) Analiz

Cardano, 0,45 dolar kilit destek seviyesinde muazzam bir güç gösterse de, bugüne kadar önemli bir ralli yapamayarak toparlanmasında hayal kırıklığına uğradı. Bu nedenle, fiyatı son yedi gün içinde yalnızca %4,3 arttı ve bu, XRP gibi altcoinlerden beş kat daha düşük.

Fiyat, temel desteğin üzerinde yoğunlaşıyor ve günlük zaman dilimindeki göstergeler, bugün MACD’nin pozitif tarafa geçişi ile yükselişe geçti. Tabii bu kısa vadeli bir bakış açısı. Daha büyük zaman dilimlerinde, kripto para birimi düşüş trendinde kalır.

İleriye bakıldığında, ADA önümüzdeki hafta ayılara 0,55 dolarlık kilit dirençte meydan okumak için toparlanma girişiminde bulunabilir. Başarılı olursa, ADA 0,66 dolara kadar ulaşabilir.

analiz24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana 8

Binance Coin (BNB) Analiz

Binance Coin, 200 doların altına düştüğü Haziran ayında kendisini çok tehlikeli sularda buldu. Bunun nedeni, bu seviyenin altındaki bir fiyatın Mart 2020’den bu yana belirlenen yükseliş trendini geçersiz kılmasıdır. Neyse ki BNB için 200 doların altındaki bu saldırı kısa ve kısa sürdü. O zamandan beri fiyat yükseliş eğiliminde ve 200 dolardaki kilit destek güçlü kalmaya devam ediyor.

BNB şu ana kadar iyi bir toparlanma kaydetti ve son yedi günde %12 artış kaydetti. Bu rahatlama rallisi, ilk direncin bulunduğu 267 dolara kadar devam edebilir. Bu, boğaları alıkoymayacaksa, izlenmesi gereken bir sonraki kilit seviye 347 dolar.

Binance Coin için göstergelerin yükselişe geçmesiyle, önyargı yakın ve orta vadede yükselişe geçiyor. Bununla birlikte, fiyat 267 dolardan ilk dirence yaklaşır yaklaşmaz tetikte olun. Oradaki keskin bir ret, hissiyatı tekrar düşüşe çevirebilir.

analiz24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana 9

Solana (SOL) Analiz

Desteğe 27 dolardan dokunduğundan beri Solana’nın tek bir yönü vardı: yukarı. Bu nedenle, son yedi gün içinde SOL, %32 fiyat artışı kaydetti. Bu onu listemizdeki en iyi performansçı yapar. Son zamanlarda, fiyat 37 dolardaki kilit direncin üzerine çıktı ve yakında dirence 44 dolardan meydan okuyabilir.

Bu hareket ve oynaklık, o zamanki piyasa eğilimine bağlı olarak SOL’u geçmişte hem en iyi hem de en kötü performans gösteren kişi yaptı. Piyasa katılımcıları, Solana’yı düşünürken gelecekte bu tür oynaklığı hesaba katmak zorundadır.

İleriye bakıldığında, SOL yakın vadede mevcut yükseliş trendini sürdürmeye devam edebilir. Bununla birlikte, fiyat 50$’a yaklaştıkça bazı güçlü dirençler olacaktır. Oradaki bir ret, yeniden önemli bir düzeltmeye yol açabilir.

analiz24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
24 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Binance Coin ve Solana
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!