Bitcoin Artan Volatilite Ortasında 20 bin Doları Savunuyor, Polygon %25 Artış Gösterdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MATIC, daha büyük altcoinlerden en etkileyici kazanan olurken, Bitcoin imrenilen 20.000 $ seviyesinin üzerinde kalmayı başardı.

Kripto para piyasası, Fed Başkanı’nın son yorumlarının ardından başka bir dalgalı işlem gününden geçti, ancak BTC 20.000 doların üzerinde kalmayı başardı. Çoğu altcoin de bazı kazançlar elde ederken, MATIC gösteriyi %25’lik devasa bir artışla çaldı.

Bitcoin 20 Bin Doların Üzerinde Duruyor

Geçen hafta sonu, varlık 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 $’a düştüğü için fiyat hareketleri açısından BTC’nin en kötülerinden biriydi. Bu, on günden daha kısa bir sürede değerinin neredeyse %50’sini kaybettikten sonra geldi.

Ancak boğalar bu noktada hızlandı ve daha fazla düşüşe izin vermedi. Tam tersi, varlığı kuzeye ittiler ve bitcoin Pazartesi günü 20.000 doların üzerinde işlem gördü.

Hatta 21.500 $’ın kuzeyine yükseldi ancak bu noktada başarısız oldu ve yaklaşık 1.000 $ kadar geri çekildi. Ardından Fed Başkanı’nın ABD Kongresi’ne yaptığı ve Powell’ın merkez bankasının enflasyonla mücadele etmek için faiz oranlarını yükseltmeye devam edeceğini söylediği yorumları geldi.

Haberi verdikten sonra, Bitcoin düşmeye başladı ve 20.000 doların altına düştü, ancak bu kısa sürdü. Şu an itibariyle varlık bu çizginin üzerinde ve piyasa değeri 400 milyar dolara yakın.

Bitcoin Artan Volatilite Ortasında 20 bin Doları Savunuyor, Polygon %25 Artış Gösterdi! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Popüler bir kripto analisti, 2018 ayı piyasasını mevcut olanla karşılaştırarak BTC’nin dibinin daha aşağıda olabileceğini söyledi.

Arcane’nin en son araştırması, Bitcoin madencilerinin düşen fiyatlar ile başa çıkabilmek için mayınlı BTC’lerini Mayıs ayında satmak zorunda kaldıklarını gösterdi.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, yakın zamanda piyasaya sürülen ters Bitcoin ETF’nin kripto endüstrisi için iyi bir işaret olduğunu savundu.

MATIC Her Şeyin Üstündedir

Ethereum, kararlı bir şekilde 1.100 doları geri alma mücadelesine devam ediyor. Dün, bu çizginin altına düştü, ancak günlük ölçekte %2’lik küçük bir artış, ikinci en büyük kriptoyu biraz üzerine itti.

BNB bir günde %5 arttı ve 225$’a yakın oturuyor. ADA, XRP, DOT ve Dogecoin de dünden bu yana bazı kazançlar kaydetti.

Solana %7’den fazla arttı ve 35 doların kuzeyinde işlem görüyor. Shiba Inu, %9’luk bir artışın ardından en önemli kazananlar arasında yer alıyor. Sonuç olarak, SHIB şu anda 0,00001$’da.

Bununla birlikte, MATIC, her şeyden önce, %25’lik devasa bir fiyat artışıyla öne çıkıyor. Sonuç olarak, varlık 0,5 dolara yükseldi.

Cosmos (%15), Enjin Coin (%15), Uniswap (%13), THORChain (%13), The Sandbox (%12), Storj (%11) ve diğerlerinden daha fazla günlük kazanç geliyor.

Kripto piyasa değeri günde yaklaşık 30 milyar dolar arttı ve şu anda 900 milyar doların üzerinde duruyor.

bitcoin Bitcoin Artan Volatilite Ortasında 20 bin Doları Savunuyor, Polygon %25 Artış Gösterdi! 4

Altcoin/Sektör Haberleri

Uniswap dün, bu tür varlıkları platformuna entegre etmek için Ethereum tabanlı NFT toplayıcı Genie’yi alacağını duyurdu.

Voyager Digital, mücadele eden 3AC hedge fonuna büyük ölçüde maruz kaldığını kabul ettikten sonra , Alameda’dan 500 milyon dolarlık bir kredi tesisi kredisi aldığını söyledi.

UST’nin düşüşünden sonra bile tüm stabilcoinlerin hakimiyeti, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
31

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Artan Volatilite Ortasında 20 bin Doları Savunuyor, Polygon %25 Artış Gösterdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!