Binance 3 Yeni İşlem Çiftini Listeliyor ve Ethereum Ağ Yükselmesini Destekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance, 3 yeni işlem çifti listeleyeceğini ve Ethereum (ERC20) ağ yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu.

Binance, 23 Haziran Perşembe günü yaptığı açıklamada platformda 3 yeni işlem çifti listeleyeceğini duyurdu. Binance ekleyeceği işlem çiftleri ile Gifto (GTO), Synthetix Network (SNX), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Ethereum (ETH) sahiplerine yeni alım-satım fırsatları tanıyacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar 24 Haziran Cuma TSİ 13:00‘dan itibaren GTO/BUSD, SNX/ETH ve WBTC/BUSD işlem çiftleri ile alım-satıma başlayabilecek.

Binance Ethereum ağ yükseltmesini destekliyor

Binance ayrıca yaptığı bir başka açıklama ile Ethereum ağ yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu. Açıklamaya göre ağ yükseltmesi 15.050.000 Ethereum blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Binance ayrıca kullanıcılara referans olması için yükseltmenin 29 Haziran tarihinde TSİ yaklaşık olarak saat 13:43‘de başlayacağını söyledi.

Ağ yükseltmesi nedeniyle ETH ve ERC-20 tokenları için yatırma ve çekme işlemleri 29 Haziran saat 12:43‘den itibaren askıya alınacak. ETH ve ERC-20 tokenlarının alım-satım işlemleri ise yükseltmeden etkilenmeyecek.

Yükseltilen ağ kararlı hale geldiğinde ETH ve ERC-20 tokenları için yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatılacak.

Ayrıca hesaplarında ETH ve ERC-20 tokenlarına sahip bulunan kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri Binance üstlenecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance 3 Yeni İşlem Çiftini Listeliyor ve Ethereum Ağ Yükselmesini Destekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!