Solana Yatırımcıları, Bu Destek Seviyesine Dikkat Ederlerse Riski Yönetebilirler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 21.6 bin dolar seviyesinde reddedildi. 21.5 bin dolar ve 23.2 bin dolar seviyeleri güçlü direnç seviyeleriydi ve Bitcoin ilk engelde sendeledi. Bu, altcoin piyasasında da bir düşüş gördü. Solana (SOL) 39 dolara kadar çıktı ancak güneye doğru çekmeye zorlandı. 33.8 dolar ve 31.8 dolar seviyelerinde bir miktar desteği vardı. Şimdi soru şu: Alıcılar bu seviyeleri savunabilir mi?

Solana 1 Saatlik Tablosu

Solana Yatırımcıları, Bu Destek Seviyesine Dikkat Ederlerse Riski Yönetebilirler! 3

Geçen hafta, 36 dolar ve 25.86 dolar, dikkat edilmesi gereken kilit yükseliş ve düşük seviyeler (beyaz noktalı) idi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, yükseliş trendinin başlatılabileceğini göstermek için yüksek salınım kırıldı.

Bu yükseliş piyasası yapısı kırılmasını, 33.78 dolarda (turuncu) oluşan daha yüksek bir düşük ve 41 dolarlık dirence doğru bir itme izledi. Ancak, bu hareket 39 $ işaretini temizleyemedi.

Basın zamanında, fiyat bir kez daha 34 $ alanına düşmüştü. 33.78 doların altında bir seans, daha fazla düşüş ve 31.8 dolar destek seviyesinin test edilmesini önerebilir.

Gerekçe

solana Solana Yatırımcıları, Bu Destek Seviyesine Dikkat Ederlerse Riski Yönetebilirler! 4

RSI, fiyat 36 doların altına düştüğünde nötr 50 çizgisinin altına düştü ve nötr 50’yi de direnç olarak yeniden test etti. Paralel hatlarda, OBV de son iki günün trend çizgisi desteğinin altına düştü. Bu, son işlem saatlerinde satış baskısının arttığını gösterdi.

RSI, güçlü düşüş baskısına işaret eden 40 işaretinin de altına düştü. Ancak bunun saatlik grafik olduğu unutulmamalıdır. Daha yüksek zaman dilimleri, momentumun henüz düşüş eğilimi göstermediğini gösterdi.

Çözüm

Piyasa yapısı yükselişini sürdürdü. 36 $ işareti kırılmış olsa da, bir önceki yüksek seviye olan 33,78 $ henüz kırılmadı. Bu işaretin altında bir seans kapanana kadar, SOL’nin toparlanıp 40 dolara doğru başka bir bacak daha yapması mümkün olabilir.

Öte yandan, 19.8 bin dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi. Bitcoin bu seviyenin altına düşerse Solana’yı da aşağı çekebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
37

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Yatırımcıları, Bu Destek Seviyesine Dikkat Ederlerse Riski Yönetebilirler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!