FTX, Yükseltme için BEP20 Ağındaki İşlemleri Askıya Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörünün gelişimi ile birlikte projeler ağlarını sık sık güncellemeye devam ediyor. Bu güncellemeler genellikle performans ve verimlilik artırımı olurken güvenlik odaklı yükseltmeler de oldukça sık yaşanıyor. Bu güncellemeler sırasında ise borsalar işlemlerin aksamaması için işlemleri askıya aldıklarını duyuruyorlar. Son olarak FTX de benzer bir şekilde bağındaki para yatırma ve çekme işlemlerini geçici bir süreliğine askıya aldığını açıkladı.

FTX, BEP20 Ağındaki Yatırma/Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu

9 Haziran tarihinde BNB Chain tarafından duyurulan verimlilik odaklı Euler yükseltmesi, 18.907.621. blok üzerinde ana ağa entegre ediliyor. Tüm Node’ların yazılım sürümlerini V1.1.11’e yükseltmesi beklenirken kripto borsaları da hazırlıklarını yapıyorlar.

İlginizi çekebilir: Blockchain Ödeme Şirketi Roxe, Halka Açılacak
BEP20 Euler Yükseltmesi Neyi Amaçlıyor?

BNB Smart Chain Mainnet’inde kısa bir süre içerisinde hayata geçecek olan Euler yükseltmesi, adını İsviçtreli matematikçi Leonhard Euler’dan alıyor. Grafik teorisi ve topolojinin kurucularından biri olarak kabul edilen fizikçi, bu ağa adını vererek bir kez daha anıldı. Yükseltmenin içeriğinde ise yeni bir doğrulayıcı modülü geliyor. Ağın aktivitesini ve sağlamlığını iyileştirmek için aday doğrulayıcıları olarak adlandırılar bu Node’lar, yedek doğrulayıcılar olarak hazırda bekleyecek. Herhangi bir ağ takılmasında bu Node’lar blok üretecek ve eksiklikleri giderecekler.

Aday Doğrulayıcıların sayısı BSC yönetimine tabi olacak şekilde tasarlanmış durumda.. BSC Mainner, Euler yükseltmesinden hemen sonra aynı sayıda Aktif Doğrulayıcı ve 0 Aday Doğrulayıcı tutacak ve sonraki yönetim eylemi, Aday Doğrulayıcı Setini yeni Aday Doğrulayıcıların ayarlanmasına izin verecek şekilde genişletecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FTX, Yükseltme için BEP20 Ağındaki İşlemleri Askıya Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!