Hindistan’da Kripto Para Odaklı İş İlanları Yüzde 804 Arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen küresel iş platformlarından biri olan Indeed‘in yaptığı araştırmaya göre, Hindistan’da “kripto para birimi”, “Blockchain” ve “NFT” odaklı iş ilanları Nisan 2020 ile Nisan 2022 arasında yüzde 804 oranında arttı.

Indeed’e Göre Hindistan’da Kripto Para Ekosistemiyle İlgili İş İlanları Arttı

Indeed’ın yayınladığı araştırmada, Hindistan’da kripto para, Blockchain ve NFT alanlarında iş ilanlarının Nisan 2022’de 2019’dakinden 15 kat daha fazla olduğu görüldü. Bu büyümede pandeminin çok büyük bir rolü olduğu vurguladı. COVID-19 salgını, Hindistan’da bu teknolojilerinin benimsenmesinde oldukça etkili oldu.

Araştırmada, özellikle kripto para birimi, NFT ve Blockchain gibi yeni alanların ve bu alanlardaki iş istihdamının pandemiden sonra daha fazla arttığını aktardı.

İlginizi çekebilir: Cloudflare Kesintisi Kripto Borsalarını da Vurdu!

Bu alandaki en önemli iş rolünün uygulama geliştiricisi olduğu belirtildi. Bunu veri mühendisi ve geliştiricisi takip etti.

Yayınlanan verilere göre kripto odaklı işlerin, 2019 – 2020’de yüzde 41,22’den 2021-2022’de yüzde 67,48’e çıktığı gösterildi.

Indeed Hindistan Satış Başkanı Sashi Kumar, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Teknoloji ekonomisi olan Hintli firmalar, ülkeyi bu yeni dijital çağın ön saflarına yerleştirecek teknolojilere hızla yatırım yapıyorlar. Bengaluru ve Haydarabad gibi teknoloji merkezleri sektörde işe alımlarda liderliğini sürdürürken, ulusal sermaye bölgesi de sektöre adil bir ilgi gösteriyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hindistan’da Kripto Para Odaklı İş İlanları Yüzde 804 Arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!