Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile Hizmet Sunmak için Ortak Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok büyük banka bu alandaki çalışmaları için ortaklıklar kurmaya başladı. Son olarak dünyanın en büyük muhasebe ve denetim şirketi Deloitte ve NYDIG, Bitcoin (BTC) ile bankacılık hizmetleri sunmak için ortaklık kurdu.

Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile Hizmet Sunmak için El Ele Verdi

Küresel bir profesyonel hizmetler kuruluşu olan Deloitte ve lider bir Bitcoin şirketi olan NYDIG, bugün şirketin işletmelerinde kripto varlık yeteneklerini uygulamalarına yardımcı olmak için el ele verdi.

İlginizi çekebilir: Hublot, BitPay Aracılığıyla Kripto Para Kabul Ediyor

NYDIG, bankacılık, tüketici sadakati ve ödül programları, çalışanlara sağlanan faydalar ve daha fazlası gibi Bitcoin ürünlerini içeren birçok alanda Deloitte’un Blockchain ve kripto varlık uygulamasıyla birlikte çalışacak.

NYDIG başkanı Yan Zhao ortaklık ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilere en yüksek mevzuata uygunluk standartlarına sahip sınıfının en iyisi bir deneyim sunmak için geleneksel finansal altyapının dijital varlık altyapısıyla birlikte çalıştığı bir dünya öngörüyoruz. Bitcoin cüzdanlarını mevcut kullanıcı deneyimlerine yerleştirerek, Bitcoin ödül programlarını güçlendirerek ve Bitcoin güvenli kredilendirme sağlayarak herkese Bitcoin getirme yolculuğuna çoktan başladık.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile Hizmet Sunmak için Ortak Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!