Bitcoin 4 Günün En Yüksek Seviyesinde, SOL, AVAX, DOT ve MATIC Çift Rakamlarda Yükseliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasaları bir kez daha yeşilde ve birkaç altcoin kayda değer çift haneli kazançlar kaydetti. Bitcoin 21 bin doların üzerinde duruyor.

Bitcoin, yakın zamanda kaybedilen zeminin bir kısmını kurtarma girişimlerine devam ediyor ve 21.000 doların biraz üzerine çıktı. Bununla birlikte, çoğu altcoin tarafından daha iyi performans gösterdi. DOT, AVAX, SOL ve MATIC gibi bazıları, büyük çift haneli kazançlar kaydetti.

Altcoinler Yükselişte

Geçtiğimiz hafta ve özellikle hafta sonu yaşanan katliamın ardından alternatif paralar toparlanma seanslarına başladı.

Ethereum en önemli kaybedenler arasındaydı. Bir noktada, ETH yaklaşık bir hafta içinde değerinin %50’sinden fazlasını kaybetti ve 900 dolara kadar düştü. Dün, yine de, 1.000 doları geri alan ikinci en büyük kriptoya biraz rahatlama getirdi. Başka bir günlük artış şimdi onu 1,100 doların üzerine çıkardı.

BNB 200 doların altına düştü, ancak şimdi %5.5’lik bir sıçramanın ardından şu anda 220 doların üzerinde. ADA benzer bir artış gördü ve 0,5 dolardan işlem gördü. XRP, DOGE, LEO ve SHIB de yeşil renkte.

Daha büyük sermayeli altcoinlerden en etkileyici kazananlar Solana, Polkadot, Avalanche, Chainlink ve Polygon’dur. Hepsi günlük ölçekte çift haneli rakamlarda.

Genel kripto piyasa değeri günde 40 milyar dolar daha ekledi ve şu anda 900 milyar doların oldukça üzerinde.

Bitcoin 4 Günün En Yüksek Seviyesinde, SOL, AVAX, DOT ve MATIC Çift Rakamlarda Yükseliyor! 3

Altcoin/Sektör Haberleri

Cardano’nun arkasındaki kuruluş, daha iyi hazırlanmak için zamana sahip olmak için beklenen Vasil yükseltmesini ertelemeye karar verdiğini söyledi.

DeFi protokolü – Bancor – hizmetleri durduran diğer sektör isimleri listesine katıldı. Proje, piyasa sorunlarına atıfta bulunarak kalıcı kayıp koruma özelliğini durdurdu.

Güney Kore’den yetkililer, Terra’nın bazı çalışanlarının ülkeyi terk etmelerini yasakladı.

Bitcoin Küçük Bir Zirve Görüyor

Bitcoin de geçen hafta sert bir düşüş yaşadı ve hatta bir yıldan fazla bir süredir ilk kez hafta sonu boyunca 20.000 doların altına düştü. Ayrıca, birincil kripto para birimi düşüşe devam etti ve Pazar günü 18 ayın yeni bir en düşük seviyesi olan 17.500 dolara düştü.

Ancak boğalar bu noktada hızlandı ve BTC’nin yörüngesini tersine çevirdi. Daha güneye gitmek yerine, varlık bir miktar zemin kazanmaya başladı ve bildirildiği gibi dün 20.000 doların üzerine çıktı.

Son 24 saat, 20.000 doların altına kısa bir geri çekilmenin yanı sıra kripto para birimi için de olumlu geçti. Şu an itibariyle, bitcoin 21.000 doların üzerinde duruyor ve piyasa değeri 400 milyar doları geri aldı. Altcoinler üzerindeki hakimiyet ise %44.5 seviyesinde bulunuyor.

bitcoin Bitcoin 4 Günün En Yüksek Seviyesinde, SOL, AVAX, DOT ve MATIC Çift Rakamlarda Yükseliyor! 4

Önemli Bitcoin Haberleri

Bitcoin birkaç gün içinde 4.000 dolardan fazla toparlanmış olsa da, Arthur Hayes varlığın henüz kontrolden çıkmadığına ve tekrar düşüşe geçebileceğine inanıyor.

Önde gelen yatırımcı, BTC ve kripto varlıklarının hiçbirini satmayacağını söylediğinden, büyük piyasa çöküşü Kevin O’Leary’yi caydırmadı.

İran hükümetinin önümüzdeki yaz sezonu ortasında kripto madenciliği operasyonlarını durdurmaya karar verdiği bildiriliyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 4 Günün En Yüksek Seviyesinde, SOL, AVAX, DOT ve MATIC Çift Rakamlarda Yükseliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!