Tron’un (TRX) Aslında Tekrar Hafta Ortası Dip Seviyesine Düşmekten Çok Uzak Olup Olmadığını Belirlemek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron (TRX), TRX listelerde 13. sırada yer alarak pazarın en iyi 15 kriptosu arasına girdi. Altcoin, 18 ve 19 Haziran’da piyasa ayılarını savuşturmayı başardı ve 15 Haziran’daki son dip seviyesinden bu yana %32’ye kadar yükseldi. Aslında bu, 18 ve 19 Haziran’da gerçekleşen uzun süreli satışlara rağmen gerçekleşti.

Tron daha önce yükselen destek ve alçalan direnç çizgileriyle desteklenen bir kama deseninde işlem görüyordu. Ancak kısa süre sonra tokeni kama deseninden dışarı iten güçlü bir düşüş dalgası kaydetti.

Fiyat 15 Haziran’da 0,046 $’a düştü, ancak önemli bir toparlanma rallisi de kaydetti. TRX en son en düşük seviyesine yakın işlem gördüğünde Haziran 2021’deydi.

Tron, yazının yazıldığı sırada 0,061 dolardan işlem görüyordu. Basitçe söylemek gerekirse, 15 Haziran’ın en düşük seviyesinden %32 arttı.

Tron’un (TRX) Aslında Tekrar Hafta Ortası Dip Seviyesine Düşmekten Çok Uzak Olup Olmadığını Belirlemek 3

Bir TRX fiyat analizi, geçen haftaki keskin düşüşün tokenin RSI’sını aşırı satım bölgesine ittiğini de ortaya koydu. Bununla birlikte, önemli birikim, hızlı bir toparlanmayı kolaylaştırdı ve son birkaç gün içinde yükselişe geçmesine neden oldu.

MFI, yükselişten sorumlu satın alma baskısını vurgulayarak hafif bir artış kaydetti. DMI göstergesi, düşüş basıncının hızla azaldığını ve böylece daha yumuşak bir toparlanmanın önünü açtığını ortaya koydu.

Balinalar Satın Alıyor mu?

Zincir içi ölçümler, Tron’un rallisinin güçlü birikimle desteklendiğini doğruladı. Balinalar tarafından tutulan arz metriği 16 Haziran’da %44,45’te dibe vurdu, ancak 19 Haziran’da %44,79’a yükseldi.

Bu, fiyatın, yatırımcıların aşırı satılmış olarak algıladığı bir seviyeye düştüğünün bir işaretidir. Balinaların birikmesi, TRX’in fiyat hareketi için sağlıklı bir işarettir.

tronTron’un (TRX) Aslında Tekrar Hafta Ortası Dip Seviyesine Düşmekten Çok Uzak Olup Olmadığını Belirlemek 4

Hissenin boğalar lehine değişmesi türev piyasasına da yansıdı. Örneğin Binance Fonlama Oranı metriği, önümüzdeki birkaç gün içinde keskin bir toparlanmadan önce 15 Haziran’da keskin bir düşüşle -%0,4875’e düştü.

Bu, son düşüşlerini takiben güçlü talebin bir işaretiydi.

Çözüm

TRX, son yükseliş trendine rağmen hala büyük bir indirimle işlem görüyor. Son satış, USDD lansmanından bu yana elde ettiği kazanımları geri aldı ve düşüş performansları kriptoyu 2022’nin en düşük seviyesine itti.

Bununla birlikte, piyasa hala FUD bölgesinde. Bu nedenle, fiyatlar hala beklenmedik bir satış riskiyle karşı karşıya. Piyasa hissiyatı düzelirse TRX yükselişini artırabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
25

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron’un (TRX) Aslında Tekrar Hafta Ortası Dip Seviyesine Düşmekten Çok Uzak Olup Olmadığını Belirlemek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!