Bitcoin 20 Bin Dolara Dokundu, Ethereum Günde %16 Yükselerek Bin Doları Geri Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 20.000 doların üzerine çıkması ve Ethereum’un 1.000 doları geri almasıyla kripto piyasaları sonunda biraz rahatlama gördü.

Art arda birkaç gün süren serbest düşüşlerin ve çok yıllık yeni en düşük seviyelerin ardından, Bitcoin sonunda sıçradı ve 20.000 doların üzerine çıktı. Altcoinler de bugün yeşile döndü ve ETH çift haneli 1.000 doların kuzeyine yükseldi.

BTC 20 Bin Dolara Dokundu

Geçen hafta, bu zaman diliminde 30.000 dolardan 20.000 doların altına düşen birincil kripto para birimi için o kadar da iyi gitmedi. Geçtiğimiz hafta sonu, Bitcoin 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinin altına düştüğü ve yeni diplere dalmaya devam ettiği için özellikle zararlıydı.

Bu , Pazar sabahı 17.500 dolara doğru bir fiyat düşüşüyle ​​sonuçlandı ve aşırı kaldıraçlı tüccarlardan 600 milyon doların üzerinde tasfiyeyle sonuçlandı.

Ancak, varlık bu büyük düzeltmeye ve 18 ayın yeni en düşük seviyesine iyi tepki verdi. Takip eden saatlerde bir miktar toparlanmaya başladı ve şu anda 20.000 doların biraz üzerinde seyrediyor, bu da neredeyse 3.000 dolar kazandığı anlamına geliyor.

Sonuç olarak, piyasa değeri 400 milyar dolara yaklaştı ve altlar üzerindeki hakimiyeti %43’ün üzerinde.

Bitcoin 20 Bin Dolara Dokundu, Ethereum Günde %16 Yükselerek Bin Doları Geri Aldı! 3

Altcoinler Yeşil Görüyor, ETH Patlıyor

Alternatif madeni paralar, son birkaç gün içinde en az Bitcoin kadar acı çekti, ancak manzara, en azından şimdilik değişti.

Ethereum, bir yıldan fazla bir süredir ilk kez 900 dolara giderken bir noktada yaklaşık bir hafta içinde değerinin %50’sinden fazlasını kaybetti. Ancak şimdi, ETH en önemli günlük kazançlar arasında yer alıyor ve %16 artışla 1.100 doların biraz üzerine çıktı.

BNB hafta sonu 200$’ın altına düştü, ancak günlük %9’luk bir artış bu satırları yazarken onu 210$’a itti.

Solana, daha büyük sermayeli alternatiflerden (%15) bir başka çift haneli kazanç ve 30 doları geri aldı.

Daha mütevazı artışlar gösterse de, ADA, XRP, DOT, DOGE, LEO ve SHIB de 24 saatlik bir ölçekte yeşilde iyi durumda.

Synthetix (%80), Maker (%26), STEPN (%24), BAT (%24), Aave (%22), EGLD (%22) ve diğerlerinden daha da fazla kazanç sağlanır.

Sonuç olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri günde 60 milyar dolar geri kazandı ve 900 milyar dolara yakın.

bitcoin Bitcoin 20 Bin Dolara Dokundu, Ethereum Günde %16 Yükselerek Bin Doları Geri Aldı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20 Bin Dolara Dokundu, Ethereum Günde %16 Yükselerek Bin Doları Geri Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!