24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazıları için Chainlink ağının kripto alanındaki başka hiçbir blok zincirinin sahip olmadığı bir avantajı vardır: Canlılık. Diğer blok zincirleriyle karşılaştırıldığında, Chainlink her zaman alakalı kalacaktır. Özellikle ağ, bir Oracle blok zinciri olmanın benzersizliğini sunduğundan.

Buna rağmen, yerel tokenini piyasanın düşüş eğiliminden korumaz. Ve aynısı şimdi zincir üzerinde belirgin hale geliyor.

Chainlink ‘Bağlarını’ Kaybediyor

Piyasanın geri kalanıyla senkronize olarak Chainlink, en son piyasa çöküşünün ardından %36 düştü. Ancak, çöküşün ardından iki gün içinde gerçekleşen %19’luk düşüş, dünya çapındaki yatırımcıları gerçekten tetikleyen şey oldu.

Bunun nedeni, kazadan iki gün sonra meydana gelen düşüş, LINK’in 17 Haziran’dan hemen önce gördüğü yaklaşık %24’lük zammı geçersiz kıldı.

24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor! 6

Sonuç olarak, hüsrana uğrayan yatırımcılar LINK varlıklarını satmaya ve kendilerini daha fazla zarardan kurtarmaya başvurdular. Piyasada satış beklenirken, 24 saat içinde 42 milyon doların üzerinde LINK satıldığı için bu özel durum sıradan değildi.

Son 12 ayda böyle bir satış gözlemlenmedi.

chainlink 24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor! 7

Dürüst olmak gerekirse, yatırımcılar çok uzun bir süredir kayıplarla karşı karşıya oldukları için bu satış haklı. Sadece Haziran ayının son 20 gününde, yatırımcılar tek bir günde 212 milyon dolara ulaşan zarar gördü.

Fiyat düşüşleri sırasında arzlarını hareket ettirenler, eylemleri nedeniyle kayıplara maruz kaldılar. 

Benzer bir örnek, ağ üzerinden taşınan LINK miktarının 134 milyon dolarlık zararla karşı karşıya kaldığı 18 Haziran’da görüldü. 

chainlink 24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor! 8

Satanlar arasında saç derileri de yer alırken, aslında bu satışta daha önemli bir paya sahip olanlar uzun vadeli sahipleriydi.

Ayrıca, 7 milyon LINK dökümü gününde, piyasada 3,1 milyar gün tüketildi.

chainlink 24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor! 9

Ek olarak, 9 Haziran çöküşü sırasında da LTH’ler varlıklarının etrafında hareket ederek adres alışverişinde bulundu ve 4.04 milyar gün tüketti.

Bu nedenle, geliştiricilerin blok zincirine kesinlikle çok fazla inancı olsa da, yatırımcıların sahip olduğu güvenin azalmaya başladığı oldukça açıktır.

LINK’in MVRV’sinin uzun bir süre sonra negatif bölgeye düşmesinin nedeni de budur. 

chainlink 24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor! 10

Uzun vadede, son güneye giden fiyat hareketinden toparlanma, yalnızca DeFi protokolü entegrasyonlarından daha fazlasını alacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
50

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
24 Saat İçinde 42 Milyon Dolarlık Satış, Chainlink Hakkında Bunu Söylüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!