Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 13-19 Haziran tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (19 Haziran). Kaynak: CoinGecko

TitanSwap (TITAN)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı TitanSwap (TITAN) yakaladı. CoinGecko verilerine göre TITAN, son 24 saatte yüzde 17,4 oranında yükselerek 3,52 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 23,6 oranında bir yükseliş kaydederek, bu haftanın en çok yükselen tokeni oldu.

Optimum likidite çözümleri sunan merkeziyetsiz finans platformu TitanSwap’ın kripto para birimi TITAN Coin ile TitanSwap içindeki tüm işlemler yapılabilir. TITAN, zincirler arası token takaslarında, işlem ücreti ödemede, oy vermede, otomatik likidite madenciliğinden kazanç elde etmede kullanılabilir. Merkeziyetsiz finansal işlemler kapsamında rol alan TITAN’ın Coingecko verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 0,351 milyar dolar.

Helium (HNT)

Bu haftanın en çok yükselen ikinci tokeni Helium (HNT). CoinGecko verilerine göre HNT, 24 saatte yüzde 8,2 düşen, ancak son bir haftada ise yüzde 10,5 yükselerek 10,02 dolara yükseldi. Bu yükseliş HNT’yi haftanın en çok yükselen ikinci tokeni yapıyor.

Eşler arası (P2P), kripto tabanlı kablosuz ağ Helium’un yerel tokeni HNT’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 1,053 milyar dolar.

Bitcoin SV (BSV)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü coini Bitcoin SV (BSV). CoinGecko verilerine göre BSV, 24 saatte yüzde 10,4, son bir haftada ise yüzde 8,3 yükselerek 57,28 dolara yükseldi. Bu yükseliş BSV’yi haftanın en çok yükselen üçüncü coini yapıyor.

Craig Wrigh’ın sahip olduğu nChain şirketi tarafından uyarlanan kripto para birimi BSV, Craig Wrigh ve ekibi tarafından 16 Ağustos 2018’de duyurulmuş ve projelerini gerçek Bitcoin’i geri getirme girişimi olarak tanımlamışlardır. BSV coin’nin genel amacı Bitcoin’in orijinal ilkelerine içtenlikle bağlı kalmak, Bitcoin’in önemli unsuru olan merkeziyetsiz bir para birimi olmak ve hiçbir kişiye ya da kuruma bağlı olmamaktır.

“SV” kısaltmasının “Satoshi’nin Vizyonu” anlamına geldiği BSV’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 1,094 milyar dolar.

USD Coin (USDC)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni USD Coin (USDC) oluyor. CoinGecko verilerine göre USDC, 24 saatte yüzde 0,1, son bir haftada ise yüzde 0,4 yükselerek 1,00 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş USDC’yi haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni yapıyor.

USD Coin (USDC), ABD dolarına 1:1 oranında sabitlenmiş bir stablecoin çeşididir. Bu kripto para biriminin piyasadaki her öğesi, nakit ve kısa dönem ABD hazine bonolarının karışımından oluşan rezervde tutulan 1 dolar ile destekleniyor.

Değeri sabit olan ve Eylül 2018’de sınırlı şartlar altında piyasaya sürülen USDC’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 55.644 milyar dolar.

Fei USD (FEI)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni Fei USD (FEI) oluyor. CoinGecko verilerine göre FEI, 24 saatte yüzde 0,1, son bir haftada yüzde 0,4 yükselerek 1,00 dolar seviyesine ulaştı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminde, yerel bir algoritmik stablecoin olan Fei Protocol’ün amacı, aşırı teminatlandırılmış merkeziyetsiz stablecoin’ler ile merkezi saklama stablecoin alternatifleri arasında bir noktada teknolojik çözüm üretmek. FEI stablecoin ve yönetişim tokeni TRIBE olmak üzere iki kripto varlık ile çalışan FEI’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 0,409 milyar dolar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!