ETH Fiyat Analizi: Ethereum’un Potansiyel Geri Dönüş Bölgesi İçin Olması Muhtemel Seviye!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On haftalık kırmızıdan sonra, ayılar dün fiyatı 1.000 doların altına çekmeyi başardı. 900 doların altına inmeyi başardılar, ancak pazar hızlı bir toparlanma gördü ve kapsanan 1 bin dolarlık işareti geri aldı. Ancak, işler hala çok kırılgan.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde ETH, en son Ocak 2021’de test edilen bir destek bölgesine ulaştı. Yalnızca bu hafta %30’un üzerindeki ciddi düşüşe rağmen, düşüş momentumu hala yüksek: Ardışık haftalık kırmızı mum çubukları, ayının piyasada tam hakimiyetini gösteriyor.

Aşağıdaki tablo incelendiğinde, 700-880 dolar aralığındaki destek bölgesi, şu anda kısa vadede eğilimi tersine çevirme potansiyeline sahip alan olarak görülüyor. Bu nedenle, alıcıların bu alanda pazara giriş yapmaları muhtemeldir.

Bir tersine dönüş olursa, fiyatın artmasını ve yatay direnci 1300 $’da yeniden test etmesini bekleyebiliriz. Bununla birlikte, ETH keskin bir düşüş yaşadığından, bu kadar kısa sürede yeni bir sağlıklı yükseliş trendi başlatmak bu kadar kolay olmamalıydı.

Temel Destek Seviyeleri: 880$ & 700$

Temel Direnç Seviyeleri: 1300$ & 1500$ & 1700$

Hareketli ortalamalar:

MA20: 1536
Dolar MA50: 1932
Dolar MA100: 2490 Dolar
MA200: 2871 Dolar

ETH/BTC Grafiği

BTC çifti grafiğinde, ETH’nin BTC karşısındaki fiyatı son on gün içinde 0,05 BTC ile 0,055 BTC arasında dalgalanıyor. Destek olarak azalan Çizginin (sarı) ve 0,05 BTC’deki (yeşil) yatay desteğin kesişimi, şimdiye kadar kendilerini güçlü destek seviyeleri olarak kanıtladı.

eth

Aşağıdaki tabloda, Potansiyel Ters Bölge (PRZ) olarak kabul edilen alan 0.045-0.05 BTC aralığındadır. Öte yandan, alıcılar nihayet fiyatı 0,064 BTC’de yatay direncin üzerine çıkarabildiklerinde eğilim tersine çevrilebilir.

Temel Destek Seviyeleri: 0.050 BTC & 0.0.045 BTC

Temel Direnç Seviyeleri: 0.055 BTC & 0.06 BTC

Zincir Üzerinde Analiz

Borsa Dışı Arz

Aşağıda gösterildiği gibi, borsa dışındaki ETH arzı düştüğünde, genellikle bir fiyat indirimi takip edilir. Bu arz muhtemelen borsalara yatırılacak ve satış baskısını artıracaktır.

Şu anda, bu metrik düşüş eğilimini sürdürüyor. Bu nedenle, bu eğim tersine çevrilene kadar satış baskısının devam etmesi bekleniyor.

eth

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH Fiyat Analizi: Ethereum’un Potansiyel Geri Dönüş Bölgesi İçin Olması Muhtemel Seviye!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!