Bu Fiyat Aralığı, Polkadot’un (DOT) Kısa Vadeli Yörüngesinin Anahtarı Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot (DOT) son ​​birkaç ayda istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı. Bu aşamada, altı haftalık trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli), son yükseliş canlanma girişimlerini engelledi. Alıcılar, 17 aydan fazla bir süre 6.5 dolarlık desteği savunurken, satıcılar daha düşük seviyeler bulmaya devam etti.

Son toparlanma, alt birimin düşen kama benzeri yapısından çıkmasına yardımcı oldu. Ancak 20 EMA (kırmızı) direnci, Polkadot’un kısa vadeli toparlanmasını bozabilir. 

Polkadot 4 Saatlik Grafik

Bu Fiyat Aralığı, Polkadot’un (DOT) Kısa Vadeli Yörüngesinin Anahtarı Olabilir! 3

Son düzeltmeler, DOT’u üç günlük (10-13 Haziran) %33’lük düşüşün ardından 13 Haziran’da 17 ayın en düşük seviyesine çekti. O zamandan beri, satın alma çabaları altı haftalık trend çizgisi direnciyle çürütüldü. Bu düşüş, 4 saatlik zaman diliminde kısa vadeli bir düşüş takozu oluşturdu. 

Polkadot’un önceki yükseliş trendi, kamadan yukarıya doğru bir kırılma olasılığını yeniden teyit etti. Ayrıca, çıkış günü alım hacimleri normalden nispeten daha yüksekti.

Modelli kırılma ile çakışan 6,5 dolarlık destek seviyesi göz önüne alındığında, DOT önümüzdeki seanslarda bir miktar satın alma baskısı bulabilir. Böyle bir durumda, tüccarlar/yatırımcılar, karlı girişleri zamanlamak için 20 EMA’nın ve Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) üzerinde bir kapanış araması gerekir. Bu durumda, alıcılar 8 dolarlık direnci yeniden test etmeyi hedefleyecekler.

Bununla birlikte, 7-7,3 dolar aralığındaki zincirleri kıramama, grafiklerdeki durgun davranışı devam ettirebilir.

Gerekçe

polkadotBu Fiyat Aralığı, Polkadot’un (DOT) Kısa Vadeli Yörüngesinin Anahtarı Olabilir! 4

RSI’nin 35 puandan büyümesi, 44 puanlık direnci yeniden test etmesine yardımcı oldu. Güçlü toparlanma şansını yeniden açmak için endeksin bu seviyenin üzerinde bir kapanış bulması gerekiyor. Ayrıca, fiyat ile yükseliş eğilimi, düşüş eğilimi gösteren CMF’de hafif bir yükselişe neden oldu.

MACD hatları, son 24 saat içinde satış gücünde kolaylık öngördü. Bununla birlikte, bu çizgiler dengeyi geçene kadar, alıcılar daha geniş anlatıyı değiştirmeyi zor bulacaktır.

Çözüm

Mevcut piyasa yapısı göz önüne alındığında, altcoin muhtemelen güçlü bir boğa koşusu yapmak için zorluklarla karşılaşacaktır. Ancak göstergeler, dört saatlik zaman diliminde satış gücünde kolaylık önerdi. Alım avantajını teyit etmek için 7.7$ aralığının üzerinde bir kapanış gerekiyor.

Son olarak, kârlı bir hamle yapmak için teknik faktörleri tamamlamak için genel bir piyasa duyarlılığı analizi hayati hale gelir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Fiyat Aralığı, Polkadot’un (DOT) Kısa Vadeli Yörüngesinin Anahtarı Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!