Ünlü CEO, Bitcoin (BTC)’de Yükseliş İçin Tarih Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), 2021 yılının tüm kazanımlarını bu yıl iade etti. ATH fiyatından %70’den fazla değer kaybetti. Ancak Nexo kripto finansman işinin kurucu ortağı Antoni Trenchev, sektörden vazgeçmediğini söylüyor.

Ünlü CEO, Bitcoin fiyatının %350’den fazla yükseleceğini söylüyor

Bloomberg Technology ile yakın tarihli bir röportajda Trenchev, Bitcoin’in önemli bir toparlanma yapmadan önce düşüşe kadar ciddi fiyat dalgalanmaları yaşadığını iddia ediyor. Ünlü CEO, BTC’nin yakında başka bir boğa döngüsüne gireceğini tahmin ediyor.

Efsane Analist: Bitcoin (BTC)'in Sıradaki Seviyesi Bu

Bitcoin, bu oranda bir volatiliteyi ve %50 gün içi zararı en son Mart 2020’de gördü. Daha sonra bu seviyelerden 10 kattan fazla değer kazandı. Sonunda 50.000 dolar psikolojik fiyat eşiğine ulaştı. Bu nedenle CEO, “piyasanın kaldıraç ve riskten arındırılmasından sonra yanan bir boğa piyasasına döneceğimize” inanıyor.

Trenchev, Bitcoin fiyatının bu seviyelerde dip bulacağını düşünüyor

Trenchev, piyasanın Kasım ayında başlayan uzun süreli bir düşüşte olduğunu göz önüne olarak tahminlerini güncelledi. Bitcoin’in 20.000 dolarlık destek seviyesini koruyacağına inandığını söylüyor. Ancak, daha büyük makroekonomik belirsizliklerin BTC’nin fiyat hareketi üzerinde bir etkisi olacağına da dikkat çekiyor:

Piyasa baskısı ve ödeme zorluğunun getirdiği tüm olumsuz duyguların zaten hesaba katıldığına inanıyorum. Tesadüfen 2017-2018’de sonuçlanan son boğa döngüsünün ATH seviyeleri olan 20.000 dolar civarındaki bu seviyelerin, bence çok güçlü bir tutma şansı var.

Açıklamalarının devamında Trenchev, Bitcoin’in geleneksel piyasalarla olan korelasyonunu yorumluyor:

Bunun bir rahatlama rallisi ile sonuçlanması çok güçlü bir ihtimal ama aynı zamanda riskli varlıkların genel performansının nasıl gittiğine de bağlı. S&P500 her gün %3 düşerken Bitcoin’de önemli bir toparlanma bekleyemezsiniz.

Trenchev, yıl ortasından önce BTC fiyatının 100.000 dolara ulaşacağını tahmin etti

Nexo’nun kurucu ortağı, Bloomberg sunucusu Matt Miller tarafından en son fiyat tahmini sorulduğunda, şunları söyledi:

Önümüzdeki 12 ay içinde 100.000 dolarlık hedefime ulaşma kararlılığımda kararlıyım. Bu hiçbir şekilde Bitcoin’in şimdiye kadar yaptığı en çılgın şey olmayacak.

Bitcoin FED Kararıyla 13 Bin Dolara Düşebilir Mi?

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, yazım sırasında Bitcoin düşüş trendini sürdürüyor. Son satışlarla birlikte 18 Haziran’da 20 bin doların atlında düştü. Bu esnada, Ethereum ve Solana gibi büyük hacim altcoin’lerde kritik desteleri ihlal etti.

Bu seviyelerin önceki boğa koşularının zirveleri olduğunu söylemekte fayda var. Bu nedenle, analistler, Bitcoin için mevcut seviyelerin önemli bir sınav olacağını düşünüyor. Lider kripto para birimi, henüz bu seviyelerden yeni alıcılar bulamadı. Geçen haftadan bu yana olan değer kaybının %30’u aştığı göz önüne alındığında, önümüzdeki günlerde kritik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü CEO, Bitcoin (BTC)’de Yükseliş İçin Tarih Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!