Neo Network: Bu Yükseltme İle NEO, Daha Geniş Pazar Duyarlılığına Meydan Okuyacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılı, birçok blok zinciri için bir dizi yükseltme ve hard fork ile işaretlendi. Kasabada bir ağ yükseltmesi ve bir hard fork uygulayan en son zincir Neo Blockchain’dir.

NEO Blockchain

Neo Network, geliştiricilerin akıllı sözleşmeler yoluyla varlıkların yönetimini dijitalleştirmesini ve otomatikleştirmesini sağlayan açık kaynaklı, topluluk odaklı bir blok zinciri platformudur. Ayrıca, merkezi olmayan depolama, oracle’lar ve alan adı hizmeti gibi sağlam yerel altyapılar da sağlar.

2 Haziran’da Ağ tarafından yayınlanan bir TestNet ve MainNet Yükseltme Bildirimine göre, Neo-CLI v3.3.0 T5 olarak bilinen bir yükseltmenin Neo Zincirinde 1.730.000 N3 blok yüksekliğinde uygulanması planlandı. Yazma sırasında, Ağdaki toplam blok 1.702.402 idi.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, Ağın yerel parasının dört yıl önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 196.85$’ı kaydettiğinden beri zorlandığını ortaya koydu. Şimdi parça başına 9,03 dolara sabitlenmiş durumda, bir ağ yükseltmesinin yatırımcıların dikkatini çekmek için yeterli olup olmadığı belirsiz.

Gelin hep birlikte bu yılki performansına bir göz atalım.

9,02 dolardan işlem gören NEO madeni para bu yıl %64 düşüş gördü. Yılın başında, fiyat 25.7 $ olarak sabitlendi. Yazının yayınlandığı sırada 9,02 dolardan el değiştirirken, madeni para tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 196,85 dolardan %95 düştü.

Şimdi, CoinMarketCap’in kripto varlıkları listesinde 62. sırada yer alan NEO, yazı yazılırken 636,36 milyon dolarlık bir piyasa değeri kaydetti. Yıla 1,83 milyar dolarlık piyasa değeriyle başlayan bu da yaklaşık altı ayda %64 düştü.

Yazma sırasında, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşağı doğru bir eğride 35’te duruyordu. Genel piyasa görünümü ve NEO madeni paraya duyulan ilgi eksikliği ile, madeni paranın bakımı madeni paranın elinde biraz daha uzun süre kalabilir. 

Neo Network: Bu Yükseltme İle NEO, Daha Geniş Pazar Duyarlılığına Meydan Okuyacak! 4

Zincir Üzerinde Analiz

Sosyal cephede bu yılki performans ortalama olmuştur. Madeni paranın sosyal hakimiyeti 9 Mayıs’ta %0,40’lık bir yüksekliğe ulaştı. Ancak, yazı yazılırken %82 ​​oranında düşmeye devam etti.

Basın zamanında, NEO’nun sosyal hakimiyeti %0.067 olarak tespit edildi. Sosyal hacim de 9 Mayıs’ta 378 ile bu yıl ulaştığı en yüksek seviyeyi gördü. İlginç bir şekilde, basın zamanında, sosyal hacim 60 idi ve Mayıs ayının en yüksek seviyesinden bu yana %84’lük bir düşüş kaydetti. 

neo Neo Network: Bu Yükseltme İle NEO, Daha Geniş Pazar Duyarlılığına Meydan Okuyacak! 5

Gelişimsel bir cephede, ağdaki gelişimsel aktivite, yılın başından beri istikrarlı bir yükseliş trendinde. Yazma sırasında 36’da görüldü. 

neo Neo Network: Bu Yükseltme İle NEO, Daha Geniş Pazar Duyarlılığına Meydan Okuyacak! 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Neo Network: Bu Yükseltme İle NEO, Daha Geniş Pazar Duyarlılığına Meydan Okuyacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!