Cardano CEO’su Snoop Dogg’un Yeni Albümünde Yer Alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto sektörü her ne kadar fiyat bazında oldukça kritik bir dönemden geçse de sektörel olarak gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Blockchain ve metaverse alanında atılan adımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son olarak kısa bir süre önce ABD Tarım Komitesi‘ne davet edilen Cardano‘nun kurucusu, bu kez de ünlü rap sanatçısı Snoop Dogg‘un albümüne davet edildi.

Snoop Dogg Albümünde Yer Alması için Cardano CEO’sunu Çağırdı

Son dönemlerde medya tarafında oldukça sık boy gösteren Cardano kurucu ve CEO’su Charles Hoskinson, önemli makamlarca fikir alınan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Hoskinson, Champ Medici, paylaştığı tweet’te “Müzik videosunu çekiyoruz ve senin de içinde olmanı çok isteriz” davet alarak eğlence tarafını da ihmal etmiyor. Öyle ki Charles Hoskinson, davete “Hadi yapalım” yanıtını verdi. 

İlginizi çekebilir: Ripple, Metaverse Odaklı Yeni Ortaklığını Duyurdu

Champ ayrıca Clay Nation’ın videoda yer almak isteyen üyelerini de davet etti.

Charles Hoskinson ve Amerikalı komedyen Martin Lawrence, 7 Haziran’da da NFT Maker’ın ev sahipliğinde NFT’ler hakkında bir Twitter sohbeti düzenlemişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano CEO’su Snoop Dogg’un Yeni Albümünde Yer Alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!