Kripto Toplulukları için Discord’a Rakip: Nansen Connect

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü oldukça büyük bir ekosisteme sahip durumda. Binlerce projenin milyonlarca kullanıcısı ve topluluğu bulunuyor. Yeni çıkan projelerin ilk öneliki hedefi topluluk oluşturmak olurken, gelişmiş projeler ise topluluk gelişimlerini hızlandırıyor. Bu konuda ise iki platform öne çıkıyor. Twitter ve Discord. Ancak Discord’a yeni bir rakip geliyor. Öyle ki Blockchain odaklı analiz şirketi Nansen, yeni uygulaması ile pastadan bir dilim almak istiyor.

Discord’a yeni Rakip: Nansen Connect

Kripto para topluluklarının olmazsa olmazı olan Discord, birçok projenin haberleşme kanalı görevini üstleniyor. Özellikle NFT ve yeni token airdrop’larında sık sık kullanılan platform, pazarın oldukça büyük bir kısmına hakim durumda. Bu alandaki açıklığı göre Nansen ise ‘Nansen Connect‘ ile rekabete adım atıyor.

İlginizi çekebilir: Binance İşe Alım için 2.000 Pozisyon Açtı

Şirket, kullanıcıların bir kripto cüzdanıyla oturum açmasına ve ardından kripto varlıklarına ve doğrulanabilir şekilde sahip oldukları NFT‘lere göre gruplara bağlanmasına izin veren yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi. Bu sayede kullanıcılar direkt olarak etkileşim kurabilecekler.

Ek olarak açıklamalara göre Connect‘in Beta sürümü, öncelikle profil resmi (PFP) topluluklarına ve kullanıcılarına, ayrıca etiket tabanlı topluluklara ve uçtan uca şifreli doğrudan mesajlara odaklanacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Toplulukları için Discord’a Rakip: Nansen Connect
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!