Kripto Piyasası Saatler İçinde 80 Milyar Dolar Tuttu: BTC 20 Bin Dolarda, ETH 1 Bin Dolar Arasında Mücadele Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BTC 20.000 doların üzerinde kalmak için savaşırken ve ETH 1.000 doların biraz üzerindeyken kripto piyasaları 80 milyar dolar daha gitti.

Kripto piyasalarındaki olumsuz fiyat hareketleri, Bitcoin bir adım daha atıp 20.000$ seviyesinin altına düşmeye yakın olduğu için durmuyor gibi görünüyor. ETH 1.000 doların altına düşebilirken, TRX %25 oranında değer kaybederken bazı altcoinler daha da kötü durumda.

20.000 Dolar Bitcoin İçin Bekleyecek mi?

Birincil kripto para biriminin yüksek hedeflediği ve birkaç kez 32.000 dolara meydan okuduğu daha geçen haftaydı. Ancak, orada başarısız oldu ve yaklaşık 30.000 dolarlık tanıdık bir zemine döndü.

Cuma günkü ABD enflasyon rakamları, hafta sonu boyunca durum kötüleşmeden önce BTC’yi bin dolar güneye gönderdi. Sadece birkaç gün içinde varlık 26.000 dolara düştü, ancak bunu daha da fazla acı izledi.

Bitcoin Pazartesi günü 3.000 dolar düşerek çok yılın en düşük seviyesine düştü ve dünkü küçük bir toparlanma seansından sonra 21.000 dolara düştü. Bugünkü manzara da düşüş eğiliminde. BTC şu anda bu seviyenin altında ve 2017 ATH olan 20.000$’ın altına düşmeye yakın.

Bu olursa, en azından Arthur Hayes’e göre, piyasada daha da fazla satışı tetikleyebilir.

Şu an itibariyle, BTC’nin piyasa değeri 400 milyar doların altına düştü ve alternatifler üzerindeki hakimiyeti %45’in altında.

Kripto Piyasası Saatler İçinde 80 Milyar Dolar Tuttu: BTC 20 Bin Dolarda, ETH 1 Bin Dolar Arasında Mücadele Ediyor! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

SkyBridge Capital’den Anthony Scaramucci, yatırımcılara devam eden çöküş sırasında disiplinli olmalarını tavsiye ederken, kuruluşunun daha fazla BTC ve ETH satın aldığını söyledi.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, NY valisini yakın zamanda önerilen Bitcoin karşıtı madencilik yasasını veto etmeye çağırdı.

MicroStrategy, dip fiyatlarına rağmen Silvergate Bank’tan 205 milyon dolarlık BTC destekli kredisi için marj tamamlama çağrısı almadığını doğruladı.

ETH 1 Bin Dolarda, TRX Sert Çöküyor

Altcoinler, BTC kadar veya hatta daha kötü acı çekti ve çoğu bunu yapmaya devam ediyor. ETH, yaklaşık bir hafta içinde USD değerinin neredeyse %50’sini kaybeden en önemli kaybedenler arasında yer alıyor. Şu an itibariyle, ikinci en büyük kripto, bir başka çift haneli günlük düşüşün ardından 1.000 doların altına düşmekten sadece birkaç inç uzakta.

BNB ayrıca bir günde %11 kaybettikten sonra 200 doların altına düşmeye yakın. Cardano, Solana ve Dogecoin benzer oranlarda düşerken, XRP, DOT ve Shiba Inu biraz daha az düştü.

TRON bir günde en çok değerini kaybetti. %25’lik devasa bir düşüş, TRX’i 0,05 doların altına itti.

Benzer durumlarda alt ve orta büyüklükteki alternatiflerle, toplam kripto piyasası değerinin bir günde 80 milyar dolar daha gitmesi ve şimdi 900 milyar doların altında olması şaşırtıcı değil.

btc Kripto Piyasası Saatler İçinde 80 Milyar Dolar Tuttu: BTC 20 Bin Dolarda, ETH 1 Bin Dolar Arasında Mücadele Ediyor! 4

Altcoin Haberleri

Şu anda piyasalarda olup bitenlerin aksine, Ripple’ın CEO’su, şirketinin neden önceki fırtınaları atlatmayı başardığını ve bunun da geçeceğini açıkladı.

Birkaç gün önce para çekme işlemlerini durdurduktan sonra, Celsius Network’ün platformunu değiştirmek için yeniden yapılandırma avukatları tuttuğu bildirildi.

Mike Novogratz, varlık bunun altında kırılmaya çok yakın olmasına rağmen, ETH’nin 1.000 dolarlık çizgiyi elinde tutacağına inandığının nedenlerini açıkladı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
41

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Piyasası Saatler İçinde 80 Milyar Dolar Tuttu: BTC 20 Bin Dolarda, ETH 1 Bin Dolar Arasında Mücadele Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!