Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, COVID çöküşünden bu yana en keskin çöküşlerden birine tanık oluyor. Arka arkaya dokuz kırmızı mum, piyasanın korkusunu ve yüksek satış baskısını gösteriyor. Fiyat kritik seviyeleri aşağı kırdı ve kilit destek seviyelerini analiz etmek önemlidir.

Ethereum Teknik Analiz

Ethereum Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde, birkaç denemeden sonra, alıcılar fiyatı sarı azalan çizginin üzerine çıkaramadı ve şimdiye kadar art arda dokuz kırmızı şamdan basan keskin bir düşüş eğilimi başladı.

Grafikte görüldüğü gibi, yeşil statik desteğe sahip azalan mavi çizgi, Potansiyel Ters Bölgeler (PRZ) olarak bilinen noktada kesişir. Bu bölge şu anda 800-900 dolar aralığında.

Bu noktalar genellikle olumsuz momentumun daha da yoğunlaşmasını önleme potansiyeline sahiptir. Ayılar fiyatı bu bölgeye iterse, muhtemelen boğalardan tepkiler olacaktır. Bu senaryoda, fiyatın yukarı doğru düzelmesi beklenebilir bu, bu yazının yazıldığı sırada grafiklerde görebildiğimiz bir şey.

Bununla birlikte, bu zaman dilimindeki fiyat 2.000 doların üzerine çıkana kadar yükseliş yapısını onaylamak neredeyse imkansız.

Temel Destek Seviyeleri: 1000$ & 900$
Temel Direnç Seviyeleri: 1300$ & 1500$

Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye! 5

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1686
$ MA50: 2072
$ MA100: 22551 $
MA200: 2939 $

ETH/BTC Grafiği

Bitcoin’e karşı, boğaların desteği 0,05 BTC’de savunması daha olası. Bu bölge, dinamik (mavi) ve statik desteğin (yeşil) kesişme noktasıdır. Bu grafikteki oynaklık son üç günde yüksek ve uzun gövdeli ve gölgeli şamdanların oluşumu, boğalar ve ayılar arasındaki savaşı gösteriyor. Bununla birlikte, trendin tersine çevrilmesi hakkında konuşmak için fiyatın en az 0,06 BTC seviyesinin üzerine geri dönebilmesi gerekir.

Temel Destek Seviyeleri: 0,050 BTC ve 0,0,045 BTC
Temel Direnç Seviyeleri: 0,055 BTC ve 0,06 BTC

ethereum Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye! 6

Ethereum Zincir Üzerinde Analiz

Exchange Netflow ve Top10 Girişi – Coinbase Pro

Tanım: Netflow: Borsaya giren ve borsadan çıkan paralar arasındaki fark. (Giriş – Çıkış = Net Akış)
Borsa Girişi (Top10): Borsaya giren ilk 10 işlemin toplam jeton miktarı.

Coinbase, Kuzey Amerikalı yatırımcıların davranışlarının bir göstergesi olarak bilinir. Kripto pazarında önemli bir rol oynadığı kanıtlanmıştır.

ethereum Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye! 7
ethereum Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye! 8

Grafiklerden de görüleceği üzere NetFlow endeksinde keskin bir artış yaşanması yatırımcıların coinlerini korkuyla borsaya yatırdığını gösteriyor. Bu arada ikinci çizelge balinaların bu hareketteki payının yüksek olduğunu ve arttığını gösteriyor. Bu metriğe genellikle düşen fiyatlar eşlik eder.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: ETH Tarihsel Destekte, İzlenecek Bir Sonraki Kilit Seviye!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!