Bitcoin Düşüşü Sonrası Gözler MicroStrategy’de

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Özellikle Bitcoin‘in (BTC) yaşadığı son düşüş, beraberinde diğer kripto paraları da aşağı yönlü çekti. Doğal olarak bu düşüşten en çok etkilenenlerde kripto odaklı şirketler olduk. Özellikle dünyanın en büyük Bitcoin bilançosuna sahip olan MicroStrategy, tüm gözleri üzerine çekti.

MicroStrategy Bitcoin Varlıklarının Bir Kısmını Satmak Zorunda Kalabilir

Kripto odalı yatırım yazılımı şirketi MicroStrategy, devam eden yüksek piyasa oynaklığı nedeniyle Bitcoin destekli kredisini sürdürmenin bir parçası olarak olası bir marj çağrısıyla karşı karşıya. Öyle ki önemli miktarda Bitcoin sahibi şirket, teminat olarak 19.466 Bitcoin ile kripto bankası Silvergate Capital‘den 205 milyon dolar borç almıştı. Kredi koşullarına göre, Bitcoin 21.000 doların altında işlem görürse, şirket bir marj çağrısı başlatmak zorunda kalacak. 

İlginizi çekebilir: Celsius Network, Bitcoin’lerini Tasfiyeden Korumak İstiyor

Uzmanlara göre Microstrategy marj çağrısından kaçınmak için kripto para birimine daha fazla teminat dahil etmeye veya amiral gemisi kripto para birimi tarafından desteklenen kredisini karşılamak için Bitcoin varlıklarının bir kısmını satmak zorunda kalabilir. Ancak MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor‘a göre durum böyle değil. Öyle ki Saylor, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada, şirketin Bitcoin stratejisine karar verdirken volatiliteyi göz önünde bulundurarak ve bilançosunu bu duruma göre ayarlayarak adım attığını belirti. Microstrategy bu sayede zor şartlarda varlıklarını tutmaya devam edebiliyor.

 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşüşü Sonrası Gözler MicroStrategy’de
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!